Cenc computers
Image default
Aanbiedingen

Keukenapparatuur voor bij jou in huis!

Keukenapparatuur voor bij jou in huis!

De keuken is een van de belangrijkste plekken in huis waar de meeste mensen elke dag een poosje doorbrengen om ontbijt, lunch en avondeten klaar te maken. De ene houdt van snelle en makkelijke maaltijden, de ander houdt ervan om elke maaltijd culinair voor te bereiden. Op welke manier jij het liefste je maaltijd voorbereid, goede keukenapparatuur is van belang om een gezonde maaltijd klaar te maken. In deze blog bespreken we een aantal apparaten wat je zeker niet in de keuken kunt missen!

 

Blender

Blenders zijn onmisbaar in de keuken. Je kunt er bijvoorbeeld snel en gemakkelijk gezonde smoothies en fruitsapjes mee maken voor je ontbijt. Voorverpakte sauzen en soepen zijn makkelijk te gebruiken, maar met een blender kun je gemakkelijk een heerlijke vers gemaakte tomatensoep maken zonder dat het veel moeite kost. Komen er vanavond vrienden langs? Met een blender en wat ijs kun je creatieve cocktails maken voor je gasten!

 

Compacte multigrill

Een compacte grill kan voor ontzettend veel dingen gebruikt worden. Je kan hier bijvoorbeeld snel tosti’s in maken. Een grill kan ook gebruikt worden om een stukje biefstuk klaar te maken wanneer je geen zin hebt om bij het fornuis te staan. Voorverwarm de grill, leg het stukje vlees tussen het apparaat en binnen een paar minuten geniet jij van een lekker stukje vlees!

 

Fondueset

Een fondueset is de perfecte manier om snel een gezellige maaltijd klaar te maken voor familie of vrienden die je samen deelt. Je kan dit doen om bijvoorbeeld een kaasfondue te maken. Het enige wat je hoeft te doen is het brood en groente naar keuze van tevoren te snijden. De kaas laat je smelten kort voor het eten en klaar is je maaltijd! Met een fondueset kun je ook een romantische avond voor jou en je partner klaarmaken met gesmolten chocola en wat aardbeien en marshmallows. 

 

Groentehakker

Ben je altijd lang bezig met snijden? Een groentehakker kan je hierbij helpen. Dit apparaat is ideaal voor het hakken van uien, groentes, wortelen noten etc. Het bevat een automatisch keermechanismes waardoor alles met één druk op de knoop fijngemalen is. Ideaal voor als je altijd moet huilen tijdens het snijden van uien!

 

https://www.marskramer.nl/