Cenc-computers

Wanneer we kleinere producten moeten verzenden komen we al snel in de knoop. Het is logisch dat grote producten in een stevige, kartonnen doos moeten, maar hoe zit het met een eenvoudig T-shirtje of een aantal schroeven? Wij gaan je in dit artikel precies uitleggen hoe jij al deze kleine(re) producten veilig en verantwoord kunt verzenden!

Breekbaar?

Het eerste wat je jezelf moet afvragen, is of het product of de producten die jij wilt verzenden misschien wel breekbaar is of zijn. Wanneer je kunt vaststellen dat een verzending wel heel gek moet lopen mocht jouw product kapotgaan, dan is het prima om een simpele envelop voor de kleinere producten te gebruiken.

Ben je misschien bang dat jouw product het ergens tijdens de verzending misschien toch begeeft? Dan is het verstandig om bijvoorbeeld gebruik te gaan maken van luchtkussen enveloppen.

Luchtkussen enveloppen

Luchtkussen enveloppen zijn bijna hetzelfde als een normale envelop. Een luchtkussen envelop verschilt in zekere zin toch van een ‘reguliere’ envelop. Luchtkussen enveloppen zijn voorzien van een klein laagje bubbeltjesfolie aan de binnenkant.

Dit laagje zorgt ervoor dat jouw product veilig(er) wordt verzonden, omdat het praktisch geen kant op kan. We weten allemaal dat er soms wat hardhandig met post of pakketjes in het algemeen wordt omgegaan. We raden je daarom echt ten zeerste aan om gebruik te gaan maken van zo’n envelop als jij niet zeker weet dat jouw pakketje zo aankomt als dat je eigenlijk zou willen.

Dan nog verzenden…

Het is allemaal leuk en aardig dat we nu weten hoe wij onze kleine(re) producten versturen, maar de daadwerkelijke verzending heeft nog niet plaatsgevonden. Jouw kleine producten passen in ieder geval door een brievenbus, dat is iets dat zeker is.

In Nederland kennen we een boel verschillende koeriersdiensten. Vergelijk deze allemaal met elkaar en kijk welke dienst het best aansluit bij jouw product. Scoor online of in een pakketpunt een verzendlabel voor jouw product en deponeer hem in de brievenbus. Als jij een label hebt aangeschaft, krijg je in veel gevallen ook een QR-code die jou naar de trackingpagina van jouw pakket brengt. Deel deze met de ontvanger en jij weet zeker dat jouw pakket precies zo aankomt als jullie allebei willen!

 

https://blokpackaging.com/