Cenc-computers

Maken het MKB nu kans met ‘low code’

MKB -bedrijven kunnen niet voldoende innoveren. Dit roepen de analisten, banken en de overheid vaker de afgelopen jaren. Met name in de ICT kunnen de kleinere bedrijven niet goed meekomen. Je ziet een overduidelijk verschil tussen bedrijven die een eigen software hebben en bedrijven die dit missen. Vaak kunnen MKB-bedrijven dit niet financiëren. Daarnaast kampen sommige bedrijven met het probleem dat ze ingewerkte ontwikkelaars niet kunnen behouden. Dat komt doordat grote organisaties ze wegkapen. Ze krijgen meer betaald, grotere projecten, scrum-teams en hebben ontwikkelstraten. Dat klinkt voor velen als muziek in de oren.

Hoe helpt middleware hierbij?

De software van middleware is al klaar voor gebruik. Het vraagt alleen nog een stukje customization. Voor elke categorie is er inmiddels wel een middleware software aanwezig, waar je voor elke functie een aparte widget hebt. Ben je niet zo’n held in programmeren? Geen probleem! Met middleware heb je weinig tot geen programmeercode nodig. Daarom heet dit ook wel ‘no code’ of ‘low code’. Het is een super handig programma om mee te werken. Je moet wel een abonnement aanschaffen, maar dan heb je wel een betaalbare, op maat gemaakte, website, webshop of app. Middleware helpt MKB bedrijven en heeft veel te bieden!

Hoe meer wensen, hoe meer code, hoe meer geld

Bij Informapp heb je nog voor geen €1000,- al een app voor werkbonnen met documenten, rapporten of offertes in je eigen huisstijl. Bij dit bedrijf wordt goed naar je vraagstuk geluisterd en dan de benodigde middleware toegepast. Daarnaast heb je ook nog de mogelijkheid om je eigen boekhoud- of ERP-systeem te integreren in de app.

Probeer nu gratis

Bij Informapp krijg je van te voren een degratis prototypete zien. Zo kun je gelijk zien of het aan jouw wensen voldoet. Daarna volgt er een offerte die aan de marktconform prijzen voldoet. Jij betaald daardoor nooit te veel. Binnen 3 a 4 werkdagen kun jij je prototype al in handen hebben.

https://www.informapp.nl/