Cenc computers
Bedrijven

Hoe kom je het beste in aanmerking voor een salarisverhoging

Tegenwoordig zijn er veel mogelijkheden om jezelf waardevolle skills aan te leren die voor je werk erg nuttig kunnen zijn. Zelfs voor wat gevorderde banen kun je online trainingen vinden en volgen. In deze blog zullen we enkele voorbeelden geven hoe en waar je deze trainingen kunt volgen en hoe je het beste voor een hoger salaris kunt vragen.

Khan academy

Khan academy is een van de grootste online les platformen hier kun je lessen volgen om onder andere te leren programmeren. Als je al een programmeerbaan hebt en je kunt een andere taal erbij leren of nieuwe programeer skills kun je als je dit aan je baas laat weten op een slimme manier en zo hopelijk in aanmerking komen voor een loonsverhoging.

Linkedin learning

Linkedin heeft ook een leer platform waar je als je lid wordt toegang krijgt tot enorm veel online cursussen. Door deze te volgen kun je er voor zorgen dat je bijvoorbeeld sneller in aanmerking komt voor een baan aangezien je bovenop je opleiding nog iets hebt gedaan om jezelf te vorderen binnen dat werkvlak. Een goede cursus om te volgen is bijvoorbeeld Excel training. Deze kun je altijd wel gebruiken waar je ook werkt.

Timing

Een ander punt om in acht te nemen als het gaan om voor een loonsverhoging gaat is de timing. Als je net bent aangenomen of recent al een loonsverhoging hebt gekregen dan ga geen gesprekken plannen met je baas aangezien die dit niet zal waarderen. Verder wees een beetje slim met wanneer je vraagt. Als het niet zo goed gaat met het bedrijf of als je baas laatst nog niet tevreden was dan wacht liever even af. En tegenstelling daartoe als je baas de laatste tijd erg tevreden is over je werk en dit ook laat weten dan is het misschien een goed moment om even een gesprek met je baas te beginnen over je huidige loon.

https://compu-academy.nl/excel-training/