Cenc computers
Image default
Bedrijven

Het aanbrengen van bedrijfshal belijning

Belijningen in een bedrijf of magazijn voorkomen ongelukken

U leest regelmatig dat er een ongeluk in een bedrijf is gebeurd, omdat er een persoon is raak gereden door bijvoorbeeld een heftruck. Dat zou voorkomen kunnen worden wanneer er speciale rijroutes voor een heftruck of andere voortuigen binnen bedrijf aanwezig zouden zijn. Daarom zijn grondmarkeringen belangrijk. Door bedrijfshal belijning en een belijning magazijn aan te brengen kunnen veel ongelukken worden voorkomen. De bedrijfshal belijning en belijning magazijn dragen bij aan de veiligheid voor de werknemers. Het is voor de directie ook belangrijk dat er een goede belijning is aangebracht. Wanneer er door een aanrijding een werknemer voor een lange tijd niet kan werken, is dat voor de werkgever een grote strop.

Belijning aanbrengen

Door het aanbrengen van belijningen binnen een bedrijf kunnen de vluchtroutes, zebrapaden en de juiste looproutes worden aangegeven. Hierdoor wordt niet alleen de veiligheid verhoogd, maar ook de efficiëntie van het werken. In een vol en druk magazijn zullen de belijningen voor structuur en overzicht zorgen. Ook kan het aanbrengen van belijningen worden aangegeven waar u zeker niet moet of mag komen.

Bedrijfshal belijning

Vooral in een bedrijf is bedrijfshal belijning belangrijk voor het creëren van een veilige werkomgeving. Vooral de structuur wordt verbeterd. Ook de manier van werken zal efficiënter worden. In een magazijn kunt u oversteekplaatsen, looppaden, vluchtroutes, opstelvakken en dergelijke tegenkomen. Zij dienen allemaal voor het veiliger en efficiënter maken van de werkzaamheden.

Belijningen voor bezoekers

Vooral voor bezoekers, die het niet gewend zijn om in een bedrijfshal te vertoeven, spelen de belijningen een belangrijke rol. Met de belijningen kan er aangegeven worden waar een bezoeker wel en niet mag komen. U moet er zeker niet als werkgever aan denken dat een bezoeker gewond raakt, omdat hij op een verkeerde plaats staat. Met belijningen kan dat allemaal voorkomen worden. Voor het aanbrengen van belijningen moet een goed en doordacht plan worden gemaakt. Ga daarbij niet over een nacht ijs. Bespreek het eerst met de personen die er in een bedrijf mee te maken krijgen. Op die manier bereikt u een veilige en optimale werkomgeving.

https://www.ds-belijning.nl/