Cenc computers
Image default
Bedrijven

Autobedrijf Roetert: deskundige monteurs met jarenlange ervaring

Autobedrijf Roetert is uw eerste keuze voor al uw voertuigonderhoud en reparaties, occasions en nieuwe auto’s, APK, financiering en zelfs voordelig tanken bij ons Tinq tankstation. Wij zijn van mening dat u met onze expertise en getrainde technici die de nieuwste apparatuur gebruiken, nooit ergens anders heen hoeft te gaan voor service en reparatie van uw voertuig.

Omdat we geloven in het leveren van vakmanschap van topkwaliteit en vertrouwen hebben in ons niveau van service, ondersteunen we alles wat we doen met 100% garantie.

Veilig de weg op

Ervoor zorgen dat auto’s rijklaar zijn, is een groot onderdeel van het registratiesysteem. Het gaat ook om het beschermen van mensen. Elk voertuig moet worden geregistreerd om gedekt zijn door de verplichte WA-verzekering. Deze verzekering zorgt ervoor dat iedereen gedekt is voor persoonlijk letsel als iemand gewond raakt bij een ongeval.

Het besturen van een niet-geregistreerd voertuig is een ernstig misdrijf dat verstrekkende en catastrofale gevolgen kan hebben. Het is een enge gedachte als u bedenkt wat er kan gebeuren als uw voertuig niet is geregistreerd. Kies voor volledige gemoedsrust en kom langs of contacteer Autobedrijf Klarenbeek. Wij maken uw auto rijklaar voor de APK-keuring.

Zorgeloos uw auto kopen of verkopen

Wilt u uw auto verkopen? Wij zorgen ervoor dat deze rijklaar is en helpen u met de verkoop. En als u op zoek bent naar een betrouwbare occasion in de buurt van Loenen en omstreken, dan hoeft u maar een adres te onthouden: Autobedrijf Klarenbeek.

U kunt bij ons terecht voor standaard personenauto’s, 4WD’s, high-performance sportwagens, benzine en diesel en zelfs hybride voertuigen van alle merken. Daarnaast bieden we u leasing, financiering en verzekering. Een auto kopen of verkopen was nog nooit zo eenvoudig!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op via het contactformulier, via telefoon of via email!

Zien we u snel? Tot ziens bij Autobedrijf Roetert in Loenen!

https://www.roetert.nl/autobedrijf-klarenbeek/