Cenc computers
Aanbiedingen

Geniet van de zomer met dit product!

Als het zonnetje schijnt is het heerlijk om buiten te zitten. Maar als het heel warm is dan kan de zon branden op je huid. De zon wordt veel te warm en binnen de kortste keren zit je weer binnen. Dit is natuurlijk niet prettig. Een schaduwdoek kan hier een perfecte oplossing voor zijn. Je kan het schaduwdoek eenvoudig ophangen op een plek naar keuze, op deze manier heb je altijd schaduw onder jouw lounge set! Wil je meer weten over een schaduwdoek? Lees deze blog dan verder! 

 

Doek Dichtheid

De glansfactor verwijst naar de hoeveelheid glans die de stof heeft, zoals kleine glans, middellange glans, grote glans en glanzend. Hoge dichtheidsdoek heeft de neiging om meer glans te hebben dan een lagere dichtheidsdoek heeft de neiging om er meer plastic te hebben. Hoge dichtheid zorgt ook voor meer windweerstand die echt in de hand kan komen rond bloembedden of andere planten die de neiging hebben veel wind te krijgen. De breedte wordt meestal gemeten in meters en de bredere de doek, hoe beter als bredere kleding meer te geven hebben.

 

Nesling schaduwdoek

Deze type schaduwdoeken zijn van zeer hoge kwaliteit. De doeken zijn vuil, vocht en schimmel werend. Een zonnescherm wordt altijd aangetast door weersinvloeden. Met een Coolfit schaduwdoek van Nesling heeft u hier geen last van. De doeken zijn 100% vocht en vuil afstotend en super sterk. Een schaduwdoek is eenvoudig te reinigen met water en groene zeep, het Nesling schaduwdoek verkleurt niet! Als u voor kwaliteit en duurzaamheid gaat hoeft u niet verder te zoeken, Nesling is namelijk de absolute marktleider op het gebied van schaduwdoeken.

 

Montagehulp van Buitenplezier

De montage van een schaduwdoek valt reuze mee. Een Nesling schaduwdoek wordt door buitenplezier geleverd inclusief duidelijke montagehandleiding. Om het u nog makkelijker te maken hebben zij diverse korte instructievideo’s voor de bevestiging van een schaduwdoek. U kunt ook gebruik maken van hun montagedienst.

 

https://www.buitenplezier-online.nl/