Cenc computers
Bedrijven

Volg succesvol onder hypnose een cursus Engels Den Haag

Een cursus Engels Den Haag via hypnose of diepe ontspanning

Begrijpt u de Engelse taal, maar vindt u het lastig om met vertrouwen te spreken? Of wilt u in korte tijd vloeiend Engels leren spreken voor uw werk of studie? Met een intensieve cursus Engels in Den Haag van Heart of Language kunt u in één week Engels leren en uw spreekvaardigheid enorm verbeteren. De cursus wordt helemaal afgestemd op uw behoeften en niveau. Doordat u tijdens de lessen in diepe ontspanning of onder hypnose verkeert, voelt u zich prettig en verwerkt u de informatie snel en goed.

Met een persoonlijk programma Engels leren in Den Haag

Zowel volwassenen als kinderen hebben via de unieke leermethode van Heart of Language al geweldige resultaten behaald. Ook u bent van harte welkom voor een cursus Engels Den Haag. Als het lastig voor u is om naar de Nieuwe Parklaan in Den Haag te komen, dan is het ook mogelijk om de lessen vanuit huis of op uw werk te volgen. Om te weten of leren tijdens ontspanning iets voor u is, is het verstandig om eerst een gratis consult te boeken. Als u besluit om op deze motiverende manier Engels te gaan leren, dan krijgt u een programma op maat.

Vol zelfvertrouwen Spaans leren Den Haag

Ook Spaans leren kan via de ontspanningsmethode van Heart of Language. U krijgt individuele lessen, waarbij de docent een tekst voorleest over onderwerpen die u onder de knie wilt krijgen. Vervolgens gaat u zelf oefenen met het uitspreken van de Spaanse taal. Heeft u interesse in Spaans leren Den Haag of leert u liever thuis op de bank? Bij dit taalinstituut zijn beide opties mogelijk. Doordat u zich ontspant, bent u meer ontvankelijk voor de klanken van de nieuwe taal en boekt u sneller resultaat. Zo groeit uw zelfvertrouwen.

Door de ontspannende lesmethode van Heart of Language bent u in staat om in één dag veel te leren. De opgenomen lessen kunt u bovendien op elk moment terugluisteren, om nog meer vooruitgang te boeken!

https://heartoflanguage.nl/