Cenc computers
Image default
Aanbiedingen

Geef je eethoek karakter met verschillende stoelen

Geef je eethoek karakter met verschillende stoelen

Je houdt ervan of je houdt er niet van: een mix van eetkamerstoelen. Een ding is zeker, een mix van verschillende eetkamerstoelen geeft karakter aan de ruimte. Door de groeiende populariteit van vintage en tweedehands meubelen is het concept van verschillende eetkamerstoelen steeds populairder geworden. Maar hoe mix je verschillende stoelen zonder dat het een rommeltje wordt? We geven je hier een belangrijke tip over hoe je verschillende stoelen het beste kunt combineren.

 

Overeenkomsten

Ga je verschillende eetkamerstoelen combineren? Zorg er dan voor dat alle stoelen een ding met elkaar gemeen hebben. Dat kan zijn dezelfde vorm, dezelfde kleur of hetzelfde materiaal. Waarom is dit belangrijk? Omdat je zo toch een geheel maakt en een bepaalde rust behoudt. Kies daarom een van de drie aspecten uit om als rode draad aan te houden.

 

Vorm

Het is het makkelijkste om een stoel uit te kiezen en deze in verschillende kleuren te kopen. Zo kun je bijvoorbeeld een set van zes stoelen, drie verschillende kleuren uit te kiezen. Deze kleuren moeten mooi bij elkaar passen. Het is dus goed om complementaire kleuren of dezelfde tinten te nemen.

 

Kleur

Een andere mogelijkheid is verschillende vormen en maten stoelen met dezelfde kleur. Door dezelfde kleur te gebruiken, houd je de eethoek rustig en harmonieus. Neem bijvoorbeeld de kleur bruin. Met bruin kun je eenvoudig gaan spelen met verschillende materialen.

 

Materiaal

Wil je verschillende vormen en kleuren? Zorg er dan voor dat het materiaal van de stoelen hetzelfde is. Zo kun je een rijk gekleurde eethoek maken zonder dat het rommelig wordt. 

 

Eindeloos combineren

Er zijn oneindig veel combinaties mogelijk en je kan er veel creativiteit in kwijt. Heb je een mooi exemplaar van je grootouders? Dan kun je deze combineren met nieuwe eetkamer stoelen van jeha.nl. In deze webshop vind je verschillende eetkamerstoelen die mooi gecombineerd kunnen worden. 

https://www.jeha.nl/