Cenc computers
Image default
Bedrijven

Geborduurde badges

Pins en badges worden veel gebruikt

Geborduurde badges worden in het dagelijkse leven vaak gebruikt. Geborduurde badges worden vervaardigd door gebruik te maken van naald en garen op textiel. De figuren die op het stukje stof worden gemaakt, zijn heel sterk. Ze hebben een duurzame uitstraling en kunnen in alle kleuren worden gemaakt, zelfs in goud en zilver. Wilt u niet dat de geborduurde badges aan een kledingstuk worden vastgemaakt door middel van een speld, dan kunt u ze ook laten voorzien van klittenband.

3D geborduurde badges

Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om 3D geborduurde badges te laten maken. De 3D geborduurde badges hebben een levendige uitstraling. Door de wijze van het vervaardigen lijkt het of de figuren van de borduring eruit steken. Voor deze techniek gebruikt men foam. Deze wordt onder de borduring gelegd. Daardoor wordt de borduring hoger en lijkt het of het figuur erboven uitsteekt.

Het bedrukken van een badge

U kunt een badge laten maken met een eigen ontwerp. Door het eigen ontwerp kunt u tonen waar u samen voor staat. U kunt een bedrijfsloge laten opnemen, zodat iedereen kan zien waar u bijvoorbeeld werkt. U kunt geborduurde badges toepassen bij een neutrale kleding, zodat toch in het oog springt waar u bijvoorbeeld werkt.

Het gebruik van printing pins

Printing pins zijn niets anders dan speldjes. Voor de moderne printing pins wordt voor het vervaardigen de techniek van zeefdruk toegepast. Door deze manier voor het vervaardigen van de printing pins kunnen zeer gedetailleerde afbeeldingen op de pins worden weergegeven. Wanneer u kiest voor epoxy pins, dan kunnen de printing pins in alle kleuren worden vervaardigd. De pins worden hoofdzakelijk op de kleren vastgemaakt door gebruikt te maken van een speld. Indien u geen speld wil gebruiken, dan zijn er ook andere methoden om de pins te bevestigen. Laat u daarvoor eerst bij de aanschaf van de pins goed voorlichten. Bij de aanschaf van een groter aantal zullen de pins goedkoper worden.