Cenc computers
Image default
Boeken en Tijdschriften

Een informatief boek over spasme

Een informatief boek over spasme

Zoek je een inspirerend en informatief boek over spasme? Schrijfster en ervaringsdeskundige Joy Moonen heeft vanuit Stichting Empower Mij diverse boeken geschreven over de handicap waarmee zij geboren werd. De boeken gaan over het geboren worden en leren leven met een ander werkend lijf. Het doel van de boeken is om zowel kinderen als volwassenen te kunnen inspireren, informeren en hen te laten zien dat het leven met een beperking als spasme, helemaal geen beperking hoeft te zijn.     

Helpboeken voor kinderen met spasme

Vanwege de vele manieren die er tegenwoordig zijn om informatie tot je te nemen, zijn de boeken in verschillende vormen verkrijgbaar. Zo is het mogelijk een papieren variant aan te schaffen, of het boek digitaal te lezen met een e-boek. Ook zijn er luisterboeken verkrijgbaar en zelfs versies met audio én gebarentolk. Voor kinderen is er een speciale kinderboekenreeks uitgebracht over het leven met een beperking als spasme. In vijf boekjes wordt door de ervaringsdeskundige informatie gegeven over de handicap. Ook worden kinderen geïnspireerd door de verhalen. De kinderboeken zijn ook uitstekend geschikt voor ouders van kinderen met spasme. Als ouder van een spastisch kind sta je voor de nodige uitdagingen. Haal daarom inspiratie en informatie uit het door Joy geschreven boek over spasme.

Lees de boeken en word geïnspireerd!

De schrijfster wil graag samen werken aan een inclusievere omgeving. Laat je inspireren door het verhaal van de schrijfster die zelf geboren werd in een anders werkend lichaam. De boeken zijn verkrijgbaar in abonnementsvorm, of als boxset. Zo heb je meteen alle informatieve en inspirerende boeken van de ervaringsdeskundige schrijfster in je bezit. Ben je benieuwd naar dit inspirerende boek over spasme? Koop de boeken in haar webshop en word geïnspireerd door het verhaal. Heb je vragen voor de schrijfster over haar boek over spasme5? Neem dan eenvoudig contact met haar op via haar website.

https://empowermij.com/