Cenc computers
Image default
Bedrijven

De rijschool Groningen

Starten met het volgen van rijlessen

Er zijn tegenwoordig steeds meer jongeren die op hun 18de verjaardag auto willen rijden. Tegenwoordig is dat door de nieuwe wetgeving mogelijk gemaakt. Wanneer jongeren 16,5 jaar zijn geworden, mogen ze al rijlessen gaan volgen. Zodra ze 17 jaar zijn mogen ze rijexamen afleggen. Daarvoor zullen ze tijdens de periode van de rijlessen de theorie moeten volgen. Als ze dat theorie-examen met goed gevolg hebben afgesloten, dan kunnen ze rijlesexamen afleggen. Voordat het theorie-examen mag worden afgelegd moeten ze eerst nog een Eigen verklaring invullen. De Eigen verklaring kan bij het CBR gekocht worden. U moet aangeven dat u geestelijk en lichamelijk in staat bent om auto te rijden. U mag ook geen middelen gebruiken die het rijden zouden kunnen beïnvloeden.

Rijschool Groningen

Wanneer u in Groningen woont, dan kunt u bij een autorijschool Groningen rijlessen volgen. Wanneer u een professionele rijschool Groningen zoekt dan komt u zeker uit bij 123Volgas. Deze rijschool Groningen verzorgen in de hele provincie Groningen rijlessen. U kunt er leren autorijden of uw motorrijbewijs halen tegen een zeer scherpe prijs.

De rijschool Groningen voelt flexibel en vertrouwd

De rijschool Groningen is relatief klein. Ze zijn bij de rijschool de hele week open van ’s ochtends tot in de avond. U kunt er 7 dagen per week terecht van 08.00 tot 20.00 uur. Deze tijden zijn voor iedereen gemakkelijk. Zit u nog op school met wisselende tijden, dan kunnen de rijlessen daarop aangepast worden.

De rijlessen

Wanneer u bij de rijschool Groningen gaat lessen, dan kunt u er blokken van 2 uur achter elkaar verwachten. In deze tijd heb je voldoende gelegenheid om rijervaring op te doen. Tussenin wordt er 15 minuten gepauzeerd in verband met de veiligheid. Wanneer u gaat lessen bij de rijschool Groningen krijgt u dezelfde rijinstructeur. Deze verzorgt voor u het theoretische aspect, de voertuigbeheersing en het deelnemen aan het verkeer. Bij rijschool Groningen kunt u kiezen voor losse lessen, een rijlespakket en een spoedcursus. Dit alles tegen zeer scherpe prijzen.