Cenc computers
Image default
Aanbiedingen

De nodige accessoires voor in de badkamer om deze compleet te maken

Accessoires voor in de badkamer maken het interieur van de badkamer af. Denk aan die ene stoere, stalen kraan die de industriële look extra benadrukt of een mooie grote wastafel gemaakt van steen. Het zijn simpele dingen waar je niet zo snel bij stil staat, maar wel de sfeer in jouw badkamer bepalen. Hieronder benoemen we een aantal artikelen die de look van jouw badkamer af zullen maken!

 

Douchewisser en vloertrekker

Ga eerst eens na hoe groot het oppervlak is van de douche. Dit is essentieel om na te gaan wat de geschikte grootte wisser voor jou is. Door een groot assortiment aan wissers kun je deze in de stijl van jouw badkamer vinden. Dat is mooi meegenomen! Denk bijvoorbeeld aan een zwart strak wisser die goed bij de industriële look past. Deze komen met een houder waarmee je deze makkelijk aan de muur van de douche kunt hangen. 

 

Badkamer luidspreker

Stel je voor: je hebt een lekker warm bad voor jezelf gemaakt met zeepbellen en geurstokjes, maar je hebt het gevoel dat er iets mist. Wat is dat dan? Een badkamer luidspreker om een leuk achtergrondmuziekje op te zetten. Deze luidsprekers zijn waterdicht gemaakt, wat heel erg handig is in vochtige ruimtes als een badkamer. In principe heb je aan één luidspreker voldoende, maar in het geval dat je een ruime badkamer hebt kun je ervoor kiezen om meerdere speakers aan te schaffen. Ze zijn uitgerust met een hendel, waardoor ze heel makkelijk mee kunt nemen in andere kamers kunt installeren. Bekijk de producten van MaxTotaal bijvoorbeeld kun je al snel luidsprekers voor jouw badkamer vinden voor weinig!

 

Badmatten

Ooit wel eens een ongeluk gehad omdat je uitgleed door de gladde natte vloer in de badkamer? In het geval dat het wel zo is weet je dat het geen pretje is. Dit kun je makkelijk voorkomen door een badmat buiten de douche neer te leggen om je voetjes af te drogen na het douchen. Naast dat het veilig is, zullen je voeten je dankbaar zijn dat je op een warme badmat staat en niet op de koude vloer. Een badmat zorgt ervoor dat de look van jouw badkamer compleet is! Badmatten zijn in verschillende materialen en kleuren beschikbaar, waardoor jij het beste materiaal wat bij jouw badkamer past kunt uitkiezen. 

 

Toiletborstel

Een toiletborstel is essentieel voor de schoonmaak van de wc-pot. Hoewel niemand deze vol in zicht wil hebben, kan een wc-rol absoluut niet ontbreken in de badkamer. Gelukkig zijn er veel modellen die stijlvol zijn om deze weg te werken in het interieur van je badkamer. 

 

https://www.maxtotaal.nl/