Cenc computers
Image default
Aanbiedingen

3 x waar je rekening mee moet houden bij nieuwe eetkamerstoelen

Wanneer het tijd is om nieuwe eetkamerstoelen uit te gaan zoeken kun jij wellicht je geluk niet op. Na jarenlang zitplezier te hebben gehad van de oude stoelen is het nu tijd voor een nieuwe, frisse wind aan de eettafel. Vandaag de dag is er door al het online aanbod echter zoveel keuze dat het soms nog best lastig is om een goede keuze te maken. Er zijn zoveel mooie opties beschikbaar dat je door de bomen het bos niet meer zit. In dit blogartikel geven we je een aantal praktische tips waar je op moet letten bij het aanschaffen van nieuwe eetkamerstoelen. Zo heb je straks stoelen die niet alleen mooi zijn, maar ook lekker zitten! 

Tip 1: Zitcomfort is belangrijk

Dit lijkt wellicht logisch maar het is wel heel belangrijk om bij de aanschaf van nieuwe eetkamerstoelen goed te letten op het zitcomfort van de nieuwe stoelen. Er zijn een aantal manieren waarop je het zitcomfort kunt garanderen. Allereerst is het belangrijk om de ideale zithoogte van jouw stoelen te bepalen. Er zijn veel stoelen verkrijgbaar maar ook verschillende soorten hoogtes. Als je alle stoelen die niet geschikt zijn voor bij jouw eettafel al kunt elimineren ben je al een heel eind verder. Daarnaast is het goed om reviews te lezen van andere mensen die stoelen gekocht hebben. Daarin kun je namelijk vaak goed zien of een stoel lekker zit of niet. 

Tip 2: Bekijk het gehele design

Veel mensen kijken bij het kopen van de eettafelstoelen voornamelijk naar de voorkant van de stoel terwijl de achterkant juist hetgeen is wat je gedurende de dag van de stoel ziet. Daarom is het een slimme zet om je te focussen op de achterkant van de stoel in plaats van alleen maar de aandacht te richten op de voorkant van de stoel. Hou daarnaast met het kiezen van jouw stoel rekening met de rest van jouw interieur. Kies bijvoorbeeld geen lichte poten bij een eikenhouten vloer en hou rekening met de kleurenpallet van jouw huidige interieur. Zo weet je zeker dat je niet snel uitgekeken raakt op de eetkamerstoelen.  

Tip 3: Online filteren
Wil jij online jouw nieuwe eetkamerstoelen uitzoeken? Kies allereerst voor een webshop waarvan je zeker weet dat de stoelen van goede kwaliteit zijn. Denk bijvoorbeeld aan de eetkamerstoelen van Sfeer.nl. Zo weet je zeker dat, wanneer je bij deze webshop jouw nieuwe stoelen besteld, je ervan uit kunt gaan dat de stoelen lang meegaan en dat je er lang plezier van hebt. Wanneer je eenmaal een webshop hebt gevonden is het slim om gebruik te maken van de filteropties. Vaak kun je van tevoren al een heleboel keuzemogelijkheden wegstrepen omdat deze niet in het beoogde plaatje vallen. Het is zonde van je tijd als je dit aanbod wel meeneemt in je zoektocht.

https://www.sfeer.nl