Cenc computers
Image default
Bedrijven

Wonen in Venray

Venray is een mooie plaats in Limburg. Venray ligt in gemeente Venray in de buurt van Nijmegen en Venlo. Er wonen ongeveer 28.700 mensen in Venray. Het is een plaats waar je heerlijk kunt genieten van ontspanning en activiteiten.

Venray in het kort

Venray staat bekend om de 13 kerkdorpen die het telt. Zo is er bijvoorbeeld het kleine dorp Gijsteren. Daar kun je een hele bijzonder kasteelruïne bewonderen. Wat verder Venray zo mooi maakt naast de rijke historie? Dat is wel de mooie natuur en het sfeervolle centrum.

Ook voor kunstliefhebbers en raceliefhebbers

Ben je een liefhebber van kunst? Dan kun je in Venray eens een bezoekje brengen aan het Odapark voor moderne kunst. Naast kunst kun je ook als raceliefhebber goed in Venray terecht. Hier in Venray is namelijk ook Raceway Venray. Dat staat ook wel bekend als Circuit de Peel. Het bestond eerder uit een motorcrosscircuit. Je kunt er nu onder andere terecht voor karten en autoracen.

Waarom gaan mensen naar Venray: gesprek met een slotenmaker in Venray

Waar moet je nu voor in Venray wezen? We vragen het een slotenmaker in Venray. Voor een liefhebber van racen is Venray een bijzonder fijne stad, aldus de slotenmaker in Venray. De slotenmaker in Venray geeft aan dat mensen om verschillende redenen in Venray gaan wonen. Zo ervaren veel mensen de ligging van Venray erg gunstig. Je bent snel in een stad zoals Nijmegen, maar je bent ook snel in bijvoorbeeld Roermond, Düsseldorf of Eindhoven. Daarnaast is het natuurlijk ook leuk voor mensen dat je snel in Toverland in Sevenum kunt zijn.

Wat je natuurlijk ook gewoon niet mag vergeten is dat Venray een heel gezellig centrum heeft. Hier kun je lekker uit eten en genieten van de terrasjes en de pleinen van Venray. Er worden ook vaak evenementen en dergelijke georganiseerd. Dus er is genoeg vertier. En, tja dan heb je natuurlijk ook nog eens de welbekende kermis in Venray. Het is zelfs de grootste kermis in Noord-Limburg. Zo zie je maar waar een relatief kleine plaats, groots in kan zijn.

https://slotenmaker112.nl/slotenmaker-venray/