Cenc computers
Image default
Dienstverlening

Wil jij een extra groep aanleggen voor een inductiekookplaat?

Wil je een extra groep aanleggen voor een inductiekookplaat? Dat kan je kan voor ongeveer zo een 100 euro een groep aanleggen. Wanneer je een inductiekookplaat wilt hebben dan moet je sowieso een extra groep aanleggen, want een inductiekookplaat verbruikt veel stroom en als je het op een eigen groep zet dan krijg je geen kortsluitingen in de meterkast. Je kan zelf je een groep aanleggen zonder hulp van een elektricien of van iemand die veel weet over wat ze precies aan het doen zijn. Maar hoe doe je het dan vraag jij je dan af.

Extra groep aanleggen

Eerst moet je de stroom uitzetten, want je wilt jezelf niet elektrocuteren natuurlijk. Bevestig een blauwe draad in de n en de bruine in de l. Sluit dan de geel groene draad aan en doe alles in de extra groep. Sluit de polen aan op de aardlekschakelaar en haal het voorplaatje van de extra groep af en dat is het al. Het proces moet je goed weten om het te snappen. De kabels hebben allemaal andere kleuren om goed te kunnen zien welke draad wat is. De kabels hebben allemaal een ander soort draad van binnen waardoor niet 1 bepaalde draad op alles kan. 

Inductiekookplaat is voor de toekomst

Waarom is een inductiekookplaat de toekomst? het is omdat het er heel futuristisch eruit ziet en je kan het heel mooi plaatsen op een kookeiland of op een aanrecht. De inductiekookplaat kan je betalen via zonnepanelen als je zonnepanelen hebt. De zonnepanelen vangen licht op en zo krijg je stroom in je huis en zo kan je ook dus stroom krijgen voor je inductiekookplaat. Gas is van vroeger en het gas kan ook opgaan in de wereld en niet energie. Energie is de toekomst.