Cenc computers
Bedrijven

Welke backlinks werken op dit moment het beste? En waar moet je allemaal rekening mee houden?

Ten eerste, met de hoeveelheid spam die er is en het enorme volume van de marketeers die dagelijks Google proberen te spelen, is de zoekreus altijd op zoek naar nieuwe manieren om de kwaliteit van de backlinks te analyseren. Ze hebben gevonden talloze methoden om dit te bereiken door de jaren heen, maar het komt echt naar beneden – ongeacht de methode – tussen wat Google echt wil, dat is een werkelijke “stemming” van een andere website of als het bestaat alleen maar om omhoog te gaan in de rankings. Je kunt bijvoorbeeld een link agency zoals MrBiggsFFC te gebruiken om backlinks te kopen.

  • Als de link, naar de mening van Google, een natuurlijke “stem” is voor een andere website, dan telt dat als een kwaliteitsbacklink. Als een link alleen bestaat om de site in de rangen te laten stijgen, telt deze niet als een kwaliteitsbacklink of kan deze als minder belangrijk worden beschouwd.
  • Dus als u een kwaliteitsbacklink wilt creëren, dan moet u daar rekening mee houden: het MOET natuurlijke “stemmen” zijn, of in ieder geval zo lijken voor Google.

Er is genoeg mogelijk op het gebied van links kopen

Gelukkig voor u is het een stuk eenvoudiger te doen dan u denkt. In feite zijn er veel verschillende manieren om links te krijgen die de eisen van Google in gedachten houden. Dit zijn onder andere forumberichten, social media marketing, het beantwoorden van vragen voor Yahoo! Answers. Ik heb geleerd dat een blijvende kwaliteitsbacklink kan worden gehad van links die worden opgenomen in weblogboekberichten. Dit zijn zeker de hoogste kwaliteit backlinks die u kunt bouwen naar uw website(s).

  • Hoe komt dat? Dat is een makkelijke. Als de blog niet van u is (en u niet van plan bent op illegale activiteiten zoals het hacken van een blog), noch betaalt u de eigenaar van de blog om uw links te plaatsen (onbetaalbaar duur), dan is het echt moeilijk om links als deze te krijgen. Negen van de tien links binnen blogberichten zijn natuurlijk, door de gebruiker gecreëerde stemmen, wat de reden is dat Google ze zo serieus neemt.

Je kunt kwalitatieve backlinks kopen

Om dit aan jezelf te bewijzen, bekijk je de hooggeplaatste Wikipedia-pagina’s en hun backlinks. Als je hun backlinks zorgvuldig onderzoekt, zie je de meeste komen uit blogberichten met gerelateerde thema’s. Rekening houdend met het feit dat Wikipedia goed scoort, zelfs voor termen met veel concurrentie, lijkt het niet redelijk om hun tactiek na te bootsen?

Het is belangrijk dat je kwaliteit backlinks gebruikt

Het is een goede zaak dat er andere manieren zijn om kwaliteitsbacklinks te verkrijgen, aangezien blogberichten extreem prijzig kunnen zijn. Denk hier eens over na: wat is de moeilijkheidsgraad van de backlinks die je creëert en is dit iets wat mensen zelf doen? De kans is groot dat, als het echt moeilijk is voor de gemiddelde persoon om langs te komen en veel backlinks handmatig te creëren, en de meeste mensen maken deze backlinks natuurlijk, er is een goede kans dat Google dat ook weet, en zal uw backlinks serieus nemen.

 

https://mrbiggsffc.com/nl/