Cenc computers
Image default
Aanbiedingen

Wat zijn de verschillen tussen een pasjeshouder en een portemonnee?

De verschillen tussen een pasjeshouder en portemonnee zijn vaak verwarrend voor mensen. Beide producten worden gebruikt om belangrijke pasjes en andere persoonlijke spullen te bewaren en mee te nemen. Hoewel ze beiden dienen voor hetzelfde doel, zijn er verschillende functies en voordelen die uniek zijn voor elk product. In dit artikel zullen we de verschillen tussen een pasjeshouder en portemonnee bespreken, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen over welke het beste bij u past. 

De pasjeshouder

Een pasjeshouder is een holder van meestal aluminium dat is ontworpen om uw pasjes en andere belangrijke documenten te bewaren. Pasjeshouders hebben vaak een drukknop of een ander systeem om de pasjes trapsgewijs uit de holder te laten komen. Ze zijn vaak klein en compact, waardoor de card hoder gemakkelijk in uw broekzak of tas past. De meeste pasjeshouders hebben meerdere vakken met elk een verschillende grootte, waardoor u uw pasjes en documenten gemakkelijk kunt organiseren en terug vinden. Daarnaast zijn alle cardholders van 123cardholder, in tegenstelling tot portemonnees, beveiligd met RFID technologie. Dit betekent dat dieven niet met skim apparatuur bij uw persoonlijke gegevens kunnen komen.

De portemonnee

Een portemonnee, ontstaan in de jaren ’50, is ook een stuk leer of kunststof dat is ontworpen om uw pasjes en andere persoonlijke bezittingen te bewaren. In tegenstelling tot pasjeshouders, hebben portemonnees meestal een groter formaat en meer vakken voor het opslaan van persoonlijke bezittingen, briefgeld en muntgeld. Bovendien hebben portemonnees vaak een rits, knoppen of een andere sluiting om de inhoud te beveiligen. Groot nadeel van een portemonnee is, is dat deze niet bescherm zijn met RFID bescherming. 

Hoewel pasjeshouders en portemonnees beide worden gebruikt om pasjes en persoonlijke bezittingen te bewaren, hebben ze ook verschillende voordelen.

Verschil tussen beide producten 

  • Pasjeshouders zijn meestal kleiner, waardoor ze gemakkelijk in een broekzak passen. 

  • Cardholders zijn beschermd tegen skimmers doormiddel van RFID technologie. 

  • Portemonnees zijn meestal wat groter waardoor je meer kwijt kunt. Daarnaast is er een vakje voor muntgeld aanwezig. Dit vakje mist bij de meeste pasjeshouders.

  • Een pasjeshouder stop je meestal aan de voorkant van je spijkerbroek, portemonnees worden meestal bewaard bij uw kontzak. De broekzak aan de voorkant is veiliger omdat zakkenrollers hier lastiger bijkomen.

Conclusie 

Hoewel beide producten nuttig zijn voor het bewaren van pasjes en persoonlijke bezittingen, is het belangrijk om te bedenken wat uw eigen behoeften zijn voordat u een beslissing maakt over welke het beste bij u past. Als u alleen maar briefgeld en pasjes heeft dan is een pasjeshouder waarschijnlijk het beste voor u. Als u langere reizen of altijd veel muntgeld op zak heeft, dan is een portemonnee waarschijnlijk de beste optie. Meert weten over pasjeshouders, kijk dan snel op www.123cardholder.nl.

 

https://123cardholder.nl/