Cenc computers
Image default
Huishoudelijk

Wat kan gebeuren als je de ramen niet wast?

Na een tijdje kun je er niet meer om heen, vieze ramen. De een vindt ramen wassen een erg groot karwei, terwijl de ander het met alle plezier doet. Het is ook mogelijk om het wassen van de ramen uit te besteden aan een extern bedrijf. Zo hoef je jezelf niet druk te maken, om het wassen van de ramen. Er zijn veel bedrijven die hier voor kiezen. Dit komt omdat een bedrijvenpand, vaak te groot is om zelf te gaan lappen. Bovendien kun je dan als bedrijf je focussen op de main business. Maar wast gebeurt er nou precies, als je de ramen niet gaat lappen? In deze blog lees je wat er gebeurt, als je de ramen niet lapt.

 

Schimmel bij het raam

Op het moment dat je de ramen niet lapt, kan er schimmel ontstaan. Schimmel kan ontstaan aan de binnen- of buitenkant van het raam. Schimmel is erg belastend voor het raam. Het kan namelijk de gezondheid van het raam aantasten. Met schimmel bij het raam kan de waarde van jouw woning of bedrijfspand verlagen

 

De levensduur verkort

Als je het raam niet schoonmaakt, kan de levensduur van het raam afnemen. Sommige ramen lijden eronder, als ze niet worden schoongemaakt. Het kozijn van het raam kan verslechteren, wat kan leiden tot het afbrokkelen van het kozijn. Daarnaast kunnen er krassen ontstaan op het kozijn, als je deze niet goed schoon houdt. Dit zal dus betekenen dat je de kozijnen zal moeten vervangen.

 

De uitstraling van het pand

Misschien wel het bekendste gevolg is dat de uitstraling van het pand vermindert. Schone ramen zijn representatief voor de buitenwereld. Het geeft een mooi en verzorgd beeld naar de buitenwereld. Vooral bij bedrijven is het belangrijk, om schone ramen te hebben. Bij vieze ramen, zal de klant een andere indruk krijgen van het bedrijf. Daarnaast zorgen schone ramen ook voor een frisse en schone uitstraling. Het kan de waarde van de woning of pand ook verhogen.

 

Dit was de blog, die jou informatie gaf over wat er gebeurt als je de ramen niet wast! Het wordt dus echt aangeraden om de ramen te wassen. Als je zelf geen behoefte hebt aan het wassen van de ramen, probeer dan een extern bedrijf in te huren voor het wassen van de ramen. Schone ramen bieden een verzorgdere uitstraling naar buiten toe.