Cenc computers
Image default
Huishoudelijk

Wasmachine lease: de voordelen op een rijtje gezet

Het grote financiële voordeel van het huren van een wasmachine

Tegenwoordig zie je steeds meer bedrijven die wasmachines verhuren. Wasmachine lease brengt namelijk heel wat voordelen met zich mee. Het grootste voordeel is natuurlijk het economische aspect. Zeker als je slechts een beperkt budget hebt, is het erg interessant om een wasmachine te huren. Voor een klein bedrag per maand heb je al een wasmachine in huis. Je hoeft geen grote investering te doen en je hoeft ook geen afbetalingsplan op te stellen. Bovendien blijven de kosten elke maand gelijk en er komen op geen enkel moment interesten bij kijken.

Kosteloze installatie en helemaal geen herstellingskosten

Een ander groot voordeel van wasmachine lease is dat je je geen zorgen hoeft te maken om de installatie en herstellingen. Deze service zit normaal gezien bij het abonnement inbegrepen. Elk bedrijf beschikt over een technisch team dat de wasmachine bij jou komt installeren. Bij een technisch defect of storing komt dit team je wasmachine ook nakijken. Herstellingen worden onmiddellijk uitgevoerd en je moet de herstelkosten niet betalen. Door een wasmachine te huren, bespaar je enorm op de service en heb je, indien nodig, recht op een vervangtoestel!

Voor een scherpe prijs heb je een duurzame en energiezuinige wasmachine

Als je een wasmachine huurt, heb je zelfs voor een competitieve prijs toegang tot duurzame en milieuvriendelijke toestellen. Voor diegene die een wasmachine kopen, ligt dit vaak moeilijker. De duurzame modellen zijn aanzienlijk duurder en dit is dan ook een van de eerste punten waarop toegegeven wordt. Door een wasmachine te huren, kan je voor de energiezuinigste wasmachines kiezen. Je bespaart op deze manier niet alleen op de totaalprijs, je energiekosten zullen ook meteen aanzienlijk dalen. Bovendien zijn deze toestellen goed voor het milieu en is de impact op het klimaat miniem.

Een abonnement met optie tot aankoop

Bedrijven die wasmachines verhuren, werken vaak met abonnementen. Je betaalt maandelijks een vaste prijs en dit voor een vooraf bepaalde periode. Als je over de helft van je huurtermijn bent, mag je je wasmachine bij de meeste ondernemingen voor een nieuw model inwisselen. Je kan kiezen voor een toestel met heel wat extra functies of voor een duurzamer model. Bovendien bieden sommige bedrijven je de mogelijkheid aan om de wasmachines na je huurtermijn tegen een scherpe prijs aan te kopen!

https://www.skala.nl