Cenc computers
Bedrijven

Wat is een neo coolcam?

Gebruik bewegingssensor (PIR) om beweging op te nemen. Ideaal voor het opzetten van een alarmsysteem en het automatisch in- of uitschakelen van de verlichting. Het formaat is slechts 45x45x48mm (DxBXH), wat erg klein is, dus je kunt hem onopvallend binnenshuis zetten. Het bijzondere van deze sensor is dat er aan de achterkant een magneet zit. Hierdoor bevestig je hem eenvoudig op stalen / aluminium ondergronden. Het meegeleverde ophangsysteem is ook magnetisch, hierdoor plaats je de sensor gemakkelijk in elke gewenste positie.

In veel opzichte lijkt de neo coolcam op de andere coolcam motion sensor. Het verschil is het ontwerp (geen logo en deuken), dus de rest van het magnetische levitatiesysteem is hetzelfde. Verrassend genoeg wordt het geleverd in hetzelfde pakket als zijn broer, wat een beetje verwarrend is.

Hij wordt gevoed door de beroemde CR123A-batterij, die in meer sensoren wordt gebruikt. Het stroomverbruik in stand-by is 6uA. Volgens Neo Coolcam moet de batterij 1 tot 2 jaar worden gebruikt. Het is compatibel met Z-wave en Z-wave plus controllers.

Als je een controller hebt die Z-Wave Plus ondersteunt, krijg je:

-Beter bereik

– Draadloze firmware-updatefunctie

-Verbeterde “Reparatie”

-Meer bandbreedte

Hij heeft een kijkhoek van 110 graden en kan objecten detecteren tot een afstand van 7 meter. Er is ook een ingebouwde lichtmeter. De prijs van deze bewegingssensor is zeer concurrerend, de prijs is 37,50 euro en is te koop via onze partners.

 

 

 

https://finesmart.nl/products/neo-coolcam-sirene?_pos=5&_sid=37d7a06b9&_ss=r