Cenc computers
Zakelijk

Vries opslag voor uw producten

Voor uw restaurant of winkel heeft u dagelijks verse producten nodig. De voedingsmiddelen en grondstoffen die u gebruikt komen vaak van ver en moeten opgeslagen worden voordat ze op de eindbestemming aankomen. Hiervoor is een goede vries opslag erg belangrijk. Wat dit betreft is Frigo Group de partner waar u naar op zoek bent. Door onze jarenlange ervaring in de opslag van verschillende soorten voedingsmiddelen, kunt u met een gerust hart uw producten aan ons overlaten. Wij weten precies wat we moeten doen om de kwaliteit te bewaken, zodat u het gewenste resultaat bereikt.

Geconditioneerd vervoer

Minstens zo belangrijk als goede vriesopslag, is het geconditioneerd vervoer van uw producten. Ook dit onderdeel van het logistieke proces nemen we u graag uit handen. Frigo Group verzorgt het koel- en vriestransport van en naar onze vrieshuizen. Wij zijn zowel nationaal als internationaal actief en gebruiken voor al het transport onze eigen vrachtwagens en chauffeurs. Dit zorgt voor een efficiënte organisatie en effectieve communicatie. U bent er zo van verzekerd dat uw producten op tijd afgeleverd worden op de juiste bestemming en dat de temperatuur steeds constant blijft. 

De voordelen van Frigo Group

In de twee strategisch gelegen vrieshuizen van Frigo Group is altijd plek voor uw producten. Of het nu gaat om enkele of tientallen pallets. Met behulp van moderne technologieën kunnen we de temperatuur in het vrieshuis reguleren en weten we precies waar uw producten zich bevinden. We vinden de wensen van onze klanten belangrijk en ook goede communicatie staat bij ons hoog in het vaandel. Daarbij kunnen wij in onze vrachtwagens partijen van verschillende klanten bundelen, waardoor ons transport duurzaam en voordelig is. Wilt u weten wat Frigo Group als partner voor u kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op, zodat we persoonlijk uw vragen kunnen beantwoorden.

http://www.frigogroup.com/