Cenc computers
Auto’s en Motoren

Volg een snelle scooter theorie cursus bij Gelijk Geslaagd

Op zoek naar een snelle cursus voor scooter theorie? Dan kan je bij ons terecht, Gelijk Geslaagd. Wij hebben onder andere de cursus scooter theorie Rotterdam, scooter theorie Rijswijk en scooter theorie Leiden.

Tijdens deze tweedaagse cursus leer je van ons alle theorie die je voor je examen moet weten. De eerste cursusdag is op zondag. Deze dag krijg je tussen 12.00 uur en 18.00 uur les en leggen we je alles uit over de verkeersregels en verkeersborden en geven we je verkeersinzicht. Hiervoor nemen we ruim de tijd, zodat je de theorie in een rustig tempo kunt aanleren. Snap je alles en zit de theorie al lekker in je hoofd? Dan kan je starten met het maken van opdrachten en het beantwoorden van vragen. De opdrachten en vragen die je van ons krijgt zijn hetzelfde als de vragen op het examen van het CBR. Hierdoor is je voorbereiding super goed. Ook de manier waarop de vragen op het examen worden gesteld is hierdoor niet meer nieuw voor je.

De volgende dag, op maandag, zullen we tussen 07.00 uur en 09.00 uur de lesstof van de dag daarvoor herhalen. Deze ochtend wordt vooral de lastige lesstof herhaald. We hebben ook nog handige trucjes voor je om de moeilijke theorie nog beter te kunnen onthouden. Na het herhalen van de lesstof ben je super goed voorbereid voor je examen. En alles zit weer lekker vers in je hoofd.

Dus het is tijd voor je examen! Met elkaar gaan we richting het CBR. Bij het CBR laat je je ID zien, daarna krijg je een examenplek toegewezen. De tijd die je krijgt om je examen te maken is 30 minuten. Even knallen tijdens je examen zodat je daarna kan juichen omdat je geslaagd bent. Je krijgt de uitslag van het examen namelijk meteen.  

Theoriecursussen voor scooter, auto en motor

Bij Gelijk Geslaagd kan je naast de scooter theoriecursus ook nog terecht voor andere cursussen. Wij hebben namelijk ook een theorie cursus auto en een theorie cursus motor.

Dus of je nu het theorie examen wilt halen voor de scooter, auto of motor, wij helpen je en zorgen ervoor dat je makkelijk in no time zal slagen voor het theorie examen!

 

https://www.gelijkgeslaagd.com/