Cenc computers
Image default
Geschenken

Verwen uw Werknemers met deze Geschenken

Bent u het type werkgever dat graag geschenken geeft aan werknemers op bedrijfsjubilea, wanneer uw werknemers hun targets halen, op nationale feestdagen of op hun verjaardagen? Of bent u net begonnen met het geven van geschenken aan uw werknemers om ze gelukkig en tevreden te houden met het bedrijf waar ze voor werken? Maar, u heeft geen ideeën over wat u moet kopen?

Het is beter om een vast budget te hebben voordat u beslist wat voor soort geschenken u gaat kopen. Maak een redelijk budget naargelang de gelegenheid. Het budget voor geschenken voor bedrijfsjubilea, werknemers verjaardagen en prestatiebeloningen moet echter verschillend zijn. Zo weten uw werknemers het verschil, wordt het gevoel van oprechtheid van de werkgever versterkt en voelen uw werknemers zich trots bij het ontvangen ervan.

Geef geen overprijsde of luxueuze geschenken om de ontvanger niet te belasten. Stuur cadeaus die ze zich altijd zullen herinneren. Heeft u al nagedacht over het presentje zelf? Hier is wat inspiratie van een soort geschenk voor een werknemer dat u kunt geven.

Laptop of computer accessoires

Tegenwoordig is het meer vanzelfsprekend is om van huis uit te werken. Als u geschenken aan uw werknemers wilt geven, probeer hen een laptop of computer accessoires zoals webcam, bluetooth muis, laptopsteun of een ander gadget als cadeau te geven. Zoek een geschenk voor een werknemer die ze kunnen gebruiken voor het werken vanuit huis. Zij zullen uw geschenk graag in ontvangst nemen en het zorgt voor meer motivatie.

Fitnessapparatuur

Niets is duurder dan de gezondheid van uw werknemers. We zitten allemaal de hele dag lang stil achter onze computers. Het is erg belangrijk om het lichaam fit en gezond te houden zodat ziekten geen vat hebben. Geef uw werknemers een abonnement voor de fitness of accessoires als een halter, gymnastiek bal, yoga mat of springtouw. Deze zorgen ervoor dat iedereen in topvorm blijft en zelfs thuis of op het werk aan sport kunnen doen.

Online cursussen

Thuisblijven kan saai zijn en verveling heeft bij sommige mensen de neiging om het stressniveau te verhogen. Verras uw werknemers door het geven van een online cursus. Deze online klassen zorgen voor de verdere ontwikkeling van uw werknemers zodat ze meer bekwaam worden in het bedrijf.

U kunt ook een cursus geven voor het verbeteren van andere vaardigheden die ze in de vrije tijd gebruiken. Een kookklas is altijd aangenaam, bovendien kunt u het als teambuilding-activiteit inplannen. Zo bevordert u de relaties tussen uzelf en de werknemers en laat u zien dat u om ze geeft.

Voedselpakket

Ook eten zelf valt erg in de smaak. Maar een mand geven die vol ligt met voorverpakte snacks en vacuümverpakte worstjes is te flauw. Probeer eens iets nieuws, zoals pakketten van plaatselijke bakkerij, een gourmetpakket voor uw medewerkers die thuis koken, zoete lekkernijen die ze graag eten of zelfs een lunch zal er geweldig uitzien. Maar vergeet niet om de voedselallergieën van uw medewerkers te controleren. Let daarnaast ook op glutenvrije en veganistische opties.

En dat zijn enkele gift inspiraties die u aan uw medewerkers kunt geven. Vergeet niet dat de waarde van het geschenk niet duur hoeft te zijn, het belangrijkste is dat het geschenk de oprechte intentie van de gever weerspiegelt.