Cenc computers
Auto’s en Motoren

Vervoer mensen in een rolstoel op een aangename manier

Als je mensen met een rolstoel moet of wil vervoeren, doe je dit het liefst op een zo aangename manier voor alle passagiers, inclusief de rolstoelgebruiker. Daarom vind je bij Freedom auto aanpassingen de meest ideale rolstoelbussen. Deze rolstoelbussen worden speciaal aangepast om rolstoelen en hun inzittenden op een prettige manier te vervoeren. Hierbij wordt niet alleen gedacht aan gebruiksgemak en comfort, maar absoluut ook aan veiligheid en duurzaamheid. Zo wordt de rolstoelbus zodanig aangepast dat de inzittende van de rolstoel goed naar buiten kan kijken vanuit het voertuig en wordt hierbij voldaan aan alle relevante Europese veiligheidsnormen.

 

De bodemverlaging en goed uitzicht

Door een bodemverlaging in het midden van het voertuig wordt het voor de inzittende van de rolstoel mogelijk om op dezelfde hoogte naar buiten te kijken als de rest van de passagiers. Deze bodemverlaging is van stevig roestvrijstaal en kan bekleed worden met tapijt of antislipmateriaal. Door te kiezen voor tapijt, wordt geluid van buiten beter geweerd. Er wordt ook gezorgd voor een stevig en veilig rolstoelbeveiligingssysteem in de rolstoelbussen.

 

Nieuw, tweedehands of lease

Je kunt kiezen om een nieuwe bus aan te schaffen en deze om te laten bouwen tot rolstoelbus, maar je kunt ook een occasion rolstoelbus kopen. Dit kan flink wat geld schelen. Als je maar tijdelijk een rolstoelbus nodig hebt of je hebt het geld niet om er eentje direct aan te schaffen, kun je ook kiezen om een rolstoelbus te leasen.

 

 

Gratis proefrit en advies

Je kunt een proefrit maken en advies inwinnen over welke rolstoelbus voor jouw situatie het meest ideaal is. De adviseurs komen bij jou thuis voorrijden met de rolstoelbus die je wil uitproberen en leggen alle mogelijkheden en opties aan je voor en leggen uit hoe de rolstoelbus en de aanpassingen precies werken. Hier hoef je zelfs niet voor te betalen. Dus kijk op de website en maak een afspraak voor meer informatie over de mogelijkheden.

https://www.freedomautoaanpassingen.nl/rolstoelbus/