Cenc computers
Image default
Bedrijven

VDL Distritech: specialist in Nordson en andere merken hotmelt units

Hotmelt apparatuur van Nordson aan de lijn laten onderhouden

De klant is koning bij Van der Laan Distritech. Deze onderneming uit Almere is al bijna dertig jaar specialist in industriële lijmapparatuur. Revisie, reiniging en onderhoud behoren tot de werkzaamheden en VDL levert naast apparatuur ook onderdelen. De technisch medewerkers zijn zo deskundig dat zij ook toepassingen afgestemd op uw bedrijf kunnen bouwen en installeren. Wilt u uw Nordson apparatuur op de juiste wijze laten onderhouden? De technische dienst voert dit graag aan de lijn voor u uit, zodat u hier geen zorgen over heeft.

Nordson reinigings- en servicecontract: problemen voorkomen

VDL Distritech voert graag alle diensten rond hotmelt apparatuur voor u uit. In de goed uitgeruste werkplaats kan het ervaren personeel reparaties uitvoeren die niet bij u op locatie kunnen worden uitgevoerd. U wilt uiteraard zoveel mogelijk vermijden dat uw hotmelt apparatuur onverwacht stopt met werken. Via een contract voor preventief onderhoud en schoonmaak zorgen de gekwalificeerde monteurs ervoor dat uw Nordson machine wanneer dit nodig is helemaal wordt nagekeken en getest. Ook worden onderdelen vervangen. De monteurs staan op basis van een 24 uursservice voor u klaar bij storingen.

VDL Distritech: veel expertise op het gebied van lijmsystemen

De klanten van VDL Distritech maken vaak gebruik van Nordson apparaten. VDL heeft echter ook ervaring met andere merken op het gebied van industriële lijmapparatuur. Of u nu een bedrijf heeft in de voedingsmiddelenindustrie, kartonnage-industrie of een andere branche, VDL biedt veel verschillende merken en uitvoeringen. Ook gebruikte en gereviseerde lijmunits behoren tot de mogelijkheden. Met de diensten die deze lijmapparatuurspecialist levert in de Benelux hebben veel Amerikaanse ondernemingen al langere tijd ervaring. VDL heeft met deze experts een goede samenwerking opgebouwd en wisselt zowel producten als kennis over nieuwe ontwikkelingen uit.

Van der Laan Distritech is zeer flexibel, zodat stilstand van de lijmsystemen voorkomen wordt en u uw productie niet hoeft te onderbreken. De goed geschoolde medewerkers hebben ervaring in diverse branches, zodat uw Nordson apparatuur in goede handen is!

https://www.distritech.nl/