Cenc computers
Image default
Bedrijven

Een betrouwbare garage

Garage van der Wind in Utrecht

Wanneer u een auto heeft, komt het regelmatig voor dat u voor het onderhoud naar een garage moet. Woont u in Utrecht of in de omgeving daarvan, dan is Garage van der Wind een zeer goed oplossing. Er wordt onderhoud verricht en levering van alle merken auto’s. Dat geldt zowel voor nieuwe, gebruikte auto’s en brommobielen. U kunt er ook terecht bij de garage Utrecht voor de APK, airco, ruitservice en leaseoplossingen.

Wat is garage van der Wind?

Het is een universeel garagebedrijf aan de (Oost)rand van Utrecht. De garage Utrecht heeft een ervaren team die graag voor u klaar staan voor het onderhoud, schadereparatie, ruit reparatie en ruit vervanging. Ook kunt u er terecht wanneer u bijvoorbeeld een trekhaak wilt hebben of voor winterbanden. Het is een garagebedrijf waarbij u voor allerhande werkzaamheden terecht kunt. U wordt altijd op een correcte en snelle manier geholpen.

De werkplaats van de garage van der Wind.

Voor alle soorten werkzaamheden kunt u rekenen op de ervaren monteurs die er werken. De meeste ervan zijn 1e monteurs. Er zijn diverse APK-keurmeesters en diagnosespecialisten. De specialismen zijn onderhoud aan alle soorten merken auto’s, alle reparaties, motor- en versnellensbak revisie, en aircoservice. Ook wanneer u stroringen tijdens het rijden aan uw auto merkt, is het verstandig om bij de garage Utrecht langs te gaan. Ze zullen u met spoed helpen, zodat u daarna weer veilig de weg op kunt.

APK Utrecht

Wanneer u in Utrecht woonachtig bent en uw auto heeft een APK keuring nodig, dan kunt u terecht bij garage van der Wind. De APK Utrecht wordt door bekwame monteurs uitgevoerd. Wanneer u de jaarlijkse onderhoudsbeurt combineert met de APK keuring, dan is de keuring gratis. Er zijn vijf gediplomeerde APK-keurmeesters die de APK van uw auto prima kunnen uitvoeren. Ook wanneer u uw remmen niet vertrouwd, is het belangrijk dat u een bezoek brengt bij de garage van der Wind om ongelukken te voorkomen.

https://www.garagevanderwind.nl/