Cenc computers
Image default
Bedrijven

Trespa wordt veel in de bouw gebruikt

Trespa is een goed buiten product

Trespa wordt de laatste jaren steeds vaker toegepast voor buitentoepassingen. Trespa is de merknaam van Trespa International BV. De firma is in Weert is gevestigd. Trespa is een High Pressure Laminate- plaat die vooral wordt voor buitentoepassingen wordt vervaardigd. Eenmaal aangebracht heeft het weinig onderhoud nodig. Uiteraard moet u het materiaal, als het buiten gebruikt wordt, ook jaarlijks goed schoonmaken.

Het vervaardigen van Trespa

Een Trespa plaat wordt onder een hoge druk en hoge temperatuur vervaardigd. Het materiaal van Trespa bestaat uit houtvezels of geïmpregneerd papier dat met een hars wordt samengeperst. Door de speciale coating techniek van Trespa wordt ervoor gezorgd dat het materiaal een hoge duurzaamheid en weersbestendigheid heeft. Om die reden wordt het veel voor hooggelegen dak delen gebruikt. Trespa platen zijn in veel verschillende kleuren verkrijgbaar.

De Trespa platen kopen

U kunt, wanneer u stroken Trespa nodig heeft, een hele plaat kopen. Omdat Trespa goed bewerkbaar is, kunt u de goede Trespa Platen kopen bij de online kunststof specialist. Wanneer u bij de online kunststof specialist de Trespa platen koopt, dan weet u dat u een goede kwaliteit ontvangt. De kosten van een boeideel zal tussen de €75 en €155 per vierkante meter bedragen. U kunt natuurlijk ook weer kiezen voor een goedkopere uitvoering, maar voor de geringe meerkosten kunt u beter een goede kwaliteit aanschaffen.

De toplaag van Trespa

De toplaag van Trespa heeft een dichte moleculaire samenstelling. Daardoor is het ongevoelig voor de vele verschillende weersinvloeden die we in Nederland hebben. Ook kan het tegen de verschillende temperaturen, UV-straling en vocht. Omdat de toplaag zo’n dichte structuur heeft, kan er opgespoten graffiti gemakkelijk verwijderd worden. Door de vele voordelen die het materiaal biedt, wordt het steeds vaker in de bouw gebruikt. Het is niet alleen een mooi en goed bewerkbaar product, maar eenmaal aangebracht vergt het weinig onderhoud.

https://www.kunststofforte.nl/