Cenc computers
Image default
Bedrijven

Een goede en veilige camper- en caravanstalling is belangrijk

Wij Nederlanders trekken er graag op uit

De laatste jaren neemt het aantal vakanties op campings sterk toe. Er zijn vooral veel personen die graag in hun eigen land op vakantie gaan. Vooral in de tijd van de corona speelt dat een belangrijke rol. Omdat veel kampeerders graag op vakantie gaan, maar niet aan een plek gebonden willen zijn, trekken ze erop uit met hun caravan of camper. Toch komt er ook een eind aan de vakantie. Dan wilt u voor uw camper of caravan een plekje hebben om te stallen en dat kan in de meeste gevallen niet voor de deur. Daarom gaan ze een plek zoeken bij een stallinghouder.

Welke caravanstalling of camperstalling kiest u?

Wanneer u in Amstelveen woont, is een caravanstalling Amstelveen of camperstalling Amstelveen het beste voor u. U hoeft dan niet ver te rijden om uw caravan of camper op te halen of te stallen. U kunt bij een caravanstalling Amstelveen of camperstalling Amstelveen ervoor kiezen om buiten of binnen te stallen. Een buitenstalling is vaak op een grasveld goedkoop bij een boer. Je caravan of camper is daar niet beschermd tegen de weersomstandigheden. Vooral hagel en storm kunnen veel schade berokkenen. Bij een binnenstalling is de caravan of camper goed beschermd.

De voorwaarden van de stallinghouder

Iedere stallinghouder heeft eigen voorwaarden. Bespreek deze eerst goed met de stallinghouder voordat u er uw caravan of camper gaat stallen. Het kan zijn dat u meerdere malen per jaar erop uit wil trekken met uw caravan of camper. Bespreek dat ook eerst met de aanbieder van de stalling. Voor het meermalen uitparkeren wordt vaak een toeslag gerekend.

Denk aan de veiligheid

U moet vragen of de stalling bewaakt wordt. Er zijn verzekeringsmaatschappijen die willen dat de stalling voor de caravan of camper goed is afgesloten wanneer hij niet gebruikt wordt. Ook moet de plaats waar de stalling op staat afgesloten kunnen worden met een slot. Controleer daarom eerst uw eigen polis waar de stalling aan moet voldoen om hem veilig te kunnen stallen. De prijs die gerekend wordt, is belangrijk. De gemiddelde prijs voor het binnen stallen bedraagt €130 tot €150 per jaar. Vraag bij meerdere stallinghouders de prijs op en kies dan voor u de geschiktste.