Cenc computers
Bedrijven

top e-liquids voor 2021

E-smokers blijven populair en dat heeft meerdere redenen. Een van deze redenen is het enorme aanbod van smaakjes, variaties en sterktes wat ervoor zorgt dat het gebruik van deze smoker leuk blijft. Bovendien maakt dit het mogelijk om af te wisselen, wat door veel mensen wordt gewaardeerd. Daarom gaan we je in deze blog 3 soorten e-liquids geven die zeker zorgen voor een fijne smaak en leuke ervaring.

Hangsen e-liquids 

Deze e-lisuids zijn enorm bekend en vrijwel iedere speciaalzaak heeft deze in het assortiment. Ditzorgt er dan ook voor dat veel mensen er gebruik van maken en deze soort e-liquid heel veel roken. Een andere reden waarom hangsen zo populair is , heeft te maken met de ervaring die de e-liquid geeft. Het zorgt er namelijk voor dat de sigarettenervaring grotendeel wordt nagbootst, waardoor het lijkt alsof je nog steeds klassiek rookt. Dit is dan ook een ideaal merk om te gebruiken wanneer je wilt overstappen van de klassieke sigaret naar elektronisch roken. Hangsen is in verschillende smaken verkrijgbaar, maar dit zal altijd veel naar tabak blijven smaken. Verwacht dus geen zoete smaken , fruitsmaken of zelfs smaakexplosies.

Vampire Vape is voor iedereen die graag nieuwe dingen probeert!

Dit merk focust zich wel op het neer zetten van nieuwere en modernere smaken in je vaper. Hierdoor is er veel keuzes in soorten smaken, zullen veel smaken zeer breed en uitgebreid zijn en zal dit uiteindelijk resulteren in een aantal bijzondere soorten e-lquid. Hierdoor is vampire vape dan ook een perfecte e-liquid voor mensen die op zoek zijn naar uitgebreide en bijzondere smaken in hun e-smoker. Neem bijvoorbeeld Vampire Vape black ice, wat een heel bijzondere smaak heeft en zich dan ook kenmerkt hieraan. Buiten black ice zijn er nog veel meer bijzondere varianten verkrijgbaar die allemaal zullen zorgen voor een ongekende en vooral ongewone smaak!

 

 

https://wizzits.com/e-liquid-vampirevape-black-ice/