Cenc computers
Image default
Aanbiedingen

Thuis aan het werk of een gordijn voor de werkkamer nodig? Nederland werkt massaal thuis. Een erfeni

Thuis aan het werk of een gordijn voor de werkkamer nodig? Nederland werkt massaal thuis. Een erfenis uit het Corona tijdperk. Het scheelt reistijd en uitstoot van CO2. Moe en klaar met de file en toe aan meer tijd met het gezin? Bekijk de mogelijkheid om meer thuis te zijn en vergeet je werkplek thuis niet. Goede thuiswerkplekken worden belangrijker. Je wil je kunnen afsluiten van privé en gezin en ruimte maken voor werk. Maak thuis een fijne werkplek, waar je rustig kan werken. Uiteraard zijn de gordijnen werkplek bedoelt om je te beschermen tegen de invloeden van buitenaf. Rust en privacy om heerlijk geconcentreerd te kunnen werken. Tevens is het van belang dat je het hoofd koel houdt tijdens het werk. Zon en schittering in het beeldscherm wil je voorkomen. Maar ook wil je ’s zomers voorkomen dat de temperatuur te snel oploopt. In de donkere en koudere maanden is het dan weer prettig om de kou en eventuele tocht tegen te houden. Je zit immers stil, waardoor je het sneller koud hebt. 

Voor een werkplek kun je voor verschillende raamdecoratie kiezen. Je kan een rol- of vouwgordijn kiezen. Het mooie van dit type is dat het weinig ruimte inneemt en je eenvoudig en in een handomdraai het gordijn op- en neer kunt halen. Zo kan je licht en privacy makkelijk en snel regelen. Het kiezen van een speciaal lichtdicht gordijn of een thermisch gordijn, zorgt dat je de ruimte goed kunt afsluiten voor warmte en kou. Maar ook kun je zo het felle licht goed temperen of zelfs volledig blokkeren. 

SFEERVOL WERKEN

Om lekker te kunnen werken is het van belang dat je je prettig voelt. Zeker wanneer je bezig bent met een werkplek in jouw huis, dan is het van belang dat je het werkbaar maakt en een prettige werksfeer geeft. Hou altijd in het achterhoofd, dat het niet te vol en druk wordt. Een rustige, maar mooie kleur kan het geheel net even een warme sfeer geven, zonder dat je helemaal los hoeft te gaan met accessoires. Clean desk policy werkt toch het beste. Kies bijvoorbeeld een mooie groentint op de wanden en voor de raamdecoratie. Dat maakt de ruimte zen en werkbaar. 

AKOESTIEK WERKPLEK 

 

Naast het afschermen voor licht en inkijk werken gordijnen werkplek ook nog eens goed voor een betere geluidsoverdracht in de werkkamer. Echo, galm, ruis en geluid kan onbewust op ons stress systeem werken. Niet alleen geluiden van buitenaf kunnen als storend ervaren worden. Door voor gordijnen te kiezen zorg je direct dat er een betere geluidsabsorptie is. Dat maakt de ruimte een stuk prettiger om geconcentreerd te kunnen werken. Denk bijvoorbeeld aan rustig kunnen telefoneren of aan een online vergaderen. Zomaar wat argumenten om eens goed naar de raamdecoratie te kijken. Kortom, zoek je nieuwe gordijnen voor een werkplek of een heerlijke make-over voor het kantoor? 

Benieuwd naar een goede oplossing tegen de zon, inkijk enzovoorts voor jouw thuiswerk kantoor? Klaar voor die nieuwe werkplek? Lees dan snel verder: 123Gordijn.nl.