Cenc computers
Image default
Bedrijven

Stijlvolle deurstoppers van Imbarro Home & Fashion

Een deurstopper is erg handig en het voorkomt ook beschadigingen aan je muur of deurklink. Bij Imbarro Home & Fashion vind je de bijzonder stijlvolle Doornado deurstopper

Stijlvol design

Imbarro deurstoppers zijn voorzien van een stijlvol design en vormgeving. Daardoor passen deze perfect bij een modern eigentijds interieur. Met dit woon item kan je de deur lekker open laten staan of openzetten zonder dat je bang hoeft te zijn dat deze dichtslaat of nog erger schade veroorzaakt. Niemand zit te wachten op een deukje in de muur of andere uitstekende onderdelen die beschadigd raken. Imbarro Home & Fashion heeft hier een passende oplossing voor.

Verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren

De Doornado deurstopper is verkrijgbaar in wel 12 verschillende vrolijke kleuren. Er zit altijd wel een kleur bij die je erg aanspreekt of die goed past bij de inrichting. Het is ook fijn dat deze van zeer goede kwaliteit zijn en echt wel bestand zijn tegen een stootje. Hier is bij de fabricage en het ontwerp ervan zeer goed rekening mee gehouden. De uniek design vormgeving is bovendien ook een lust voor het oog om naar te kijken.

Nooit meer een deur die spontaan zomaar weer terug dicht slaat Wil je ook voorkomen dat de deur terug dicht slaat en je beschadigingen krijgt aan bijvoorbeeld de deurkruk of de muur? Dan is het een goed idee om eens op de website naar Imbarro deurstoppers te kijken. Laat je verrassen en inspireren door de diverse trendy kleuren en het aanbod. Het is zeker een zeer goede en stijlvolle oplossing voor een vaak voorkomend probleem. Deze fraai in design vormgegeven Imbarro deurstopper kan je echt overal gebruiken. Op alle plaatsen waar je graag een deur open laat staan zijn deze toepasbaar. Bovendien mogen ze qua kleur en stijl beslist gezien worden.

https://www.imbarro.nl/wohnen-wohndeko/deurstoppers.html