Cenc computers
Dienstverlening

Speeddaten in Eindhoven? Kies voor de vele extra’s bij Search4Love

Wil jij speeddaten in Eindhoven? Dat kan bij Search4Love. Wanneer je kiest om bij ons te speeddaten kan je profiteren van vele extra’s. Je krijgt tijdens de speeddate avond van ons een drankje en hapjes. Na afloop van de avond ontvang je een leuke giveaway. Onze tickets voor een avondje speeddaten zijn zeer scherp geprijsd en je kan bij ons kosteloos de geboekte avond annuleren. Ook kan je profiteren van onze niet goed, geld terug garantie.

Ontmoet leuke mensen tijdens een speeddate avond

Vind je het best spannend om een avondje te gaan speeddaten? Dat snappen we, de meeste mensen moeten echt even uit hun comfort zone stappen. Maar het is vooral een gezellig avondje uit waarbij je leuke nieuwe mensen leert kennen. En wie weet ontmoet jij wel de ware, of houd je er een leuke vriendschap aan over. Soms is het makkelijker om te gaan speeddaten als je samen met een vriend of vriendin gaat. Geen probleem, schrijf je gewoon allebei in voor de speeddate in Eindhoven. Wist je dat vrouwen vaak samen met een vriendin komen, en dat mannen zich meestal alleen inschrijven?

Registreren, inschrijven en speeddaten maar!

Voordat je je kan inschrijven voor een speeddate moet je je eerst even registreren op onze site. Wanneer je dit hebt gedaan kan je een datum kiezen en je leeftijd en je stad naar keuze invullen. Je kan namelijk speeddaten in Eindhoven, speeddaten in Utrecht, speeddaten in Den Haag en in nog vele andere steden. Na je inschrijving ontvang je van ons het ticket voor de speeddate avond per mail.

Op de avond zelf is er altijd een host aanwezig. De host zal je bij binnenkomst verwelkomen en voorzien van een gratis drankje. Je krijgt een plekje toegewezen en als iedereen er is kan de gezellige avond beginnen.

Elke vier minuten spreek je met een andere date. Zorg dus dat je de goede vragen stelt, zodat je gelijk een goede indruk krijgt over je date. Zijn de vier minuten voorbij? Vink dan op je speeddate kaart ‘ja’ of ‘nee’ aan. Hebben jullie allebei ‘ja’ ingevuld? Dan zijn jullie een match en kan je zelf bepalen wat je volgende stap wordt.  

 

https://www.search4love.nl/