Cenc-computers

Een soundbar is een ideaal geluidssysteem voor als je minder ruimte hebt. Het brede design kan boven of onder de televisie geplaatst worden en op die manier het geluid ook over de breedte van de ruimte verspreiden. Soundbars produceren kwalitatief beter geluid dan de meeste televisies en bereiken ook een hoger volume. Een soundbar kun je kopen met subwoofer of zonder subwoofer. Met een subwoofer kun je ook lage tonen helder horen. Andere varianten zijn de soundbase of soundplate. Dit zijn platen met een subwoofer waarop je je televisie kunt plaatsen. Deze nemen nog minder ruimte in dan de soundbar.

 

Black Friday aanbiedingen

Tijdens Black Friday vind je de beste aanbiedingen voor soundbars op deze website. Elektronica is één van de meest populaire categorieën voor kortingen tijdens Black Friday. Op de website is een ruim aanbod aan aanbiedingen te vinden voor soundbars. Je kunt filteren op het merk en de winkel om de beste aanbieding voor jouw soundbar te vinden. Soundbars zijn verkrijgbaar van talloze merken. Populaire merken soundbars in de aanbieding zijn voorbeeld Samsung, Yamaha, Philips, JBL en Sony. Ook aanbiedingen van andere merken kun je hier vinden. Scoor je Black Friday TV of Soundbar aanbieding hier.

 

Soundbar uitbreidingen

Eerder besproken we al de subwoofer optie en soundbase en soundplate. Als je meer ruimte hebt voor een geluidssysteem, kun je ook kiezen voor een Full Surround. Meestal bestaat deze set uit een bar, speakers en een losse subwoofer. Deze iets duurdere optie levert geluidskwaliteit die bijna gelijk is aan 5.1 homecinema-systemen. Een andere optie is Sonos, waarbij je meerdere speakers kunt koppelen. Het Sonos systeem werkt via Wi-Fi en kan ook met enkel een soundbar gebruikt worden. Met Sonos kun je speakers in je hele huis aan één apparaat koppelen, of de verschillende speakers voor verschillende apparaten gebruiken.

https://www.bestetvaanbiedingen.nl/black-friday-soundbar/