Cenc computers
Image default
Bedrijven

Snel en goed transporteren met een internationaal transportbedrijf?

Met een internationaal transportbedrijf komt u beter verder

In de snelle wereld van tegenwoordig wordt er steeds meer besteld. De besteller stelt ook steeds hogere eisen aan de vervoerder: het moet allemaal sneller, beter, veiliger, en liefst ook nog duurzamer. Met dit internationaal transportbedrijf maakt u een uitstekende keuze, niet alleen voor nu of morgen, maar ook voor in de verre toekomst.

Snel en veilig de hele wereld over

Dit internationaal transportbedrijf is letterlijk in bijna heel Europa actief. Maar liefst ruim dertig landen kunnen de eindbestemming zijn van uw pakje, pakket of andere verzending. Maar ook in de rest van de wereld weten de transportauto’s van dit internationaal transportbedrijf de weg en wordt uw levering goed, snel en veilig afgeleverd. U hoeft zich geen zorgen te maken, door hun ruime ervaring hebben ze al veel vervoerderswegen bewandeld. Op hun website vraagt u eenvoudig een offerte aan. Maar ook bij dit internationaal transportbedrijf geldt: een beller is sneller.

Thuis in de wereld van douaneformaliteiten

Heel belangrijk, en tevens onvermijdbaar in internationaal transport, zijn de douaneformaliteiten. De diverse nationale belastingdiensten willen maar wat graag exact weten wat er over de grens wordt gebracht of gehaald. Als daar nog ergens belasting over moet worden betaald, dan krijgt u een rekening. Als douane expediteur draait dit internationaal transportbedrijf zijn hand daar niet voor om: hun medewerkers zijn door en door geschoold en helemaal bij met de nieuwste wijzigingen.

Even vangen

Want u wilt uiteraard voorkomen dat u hogere extra kosten krijgt dan waar u op had gerekend. Maar u wilt ook niet te weinig afdragen en daar later de rekening voor gepresenteerd te krijgen. Deze douane expediteur zoekt dit allemaal voor u uit, zodat u zowel qua transportmogelijkheid, transportduur, douane formaliteiten en belastingheffing van tevoren exact weet waar u aan toe bent.

https://www.sintrex.nl/internationaal-transportbedrijf