best online marketing books

Ryan Holiday is een bedrijfsadviseur, mediastrateeg, popularisator van de wetenschap, auteur van de wereldberoemde non-fictieboeken “Geloof me, ik lieg”, “Hoe sterke mensen problemen oplossen”. Ryan deelde met de lezers van zijn mailinglijst een lijst met boeken die hem inspireerden en die hij zeker iedereen zou aanraden om te lezen.

Mijn favoriete filosofieboeken:

Meditaties Marcus Aurelius

Dit is het beste boek dat ik ooit heb gelezen. Ik heb het al talloze keren gelezen en ik plaats heel vaak citaten uit het boek op mijn blog, stuur het naar vrienden, laat het op mijn desktop staan ​​om opgeladen te worden met hun kracht. Dit is het beste werk op het gebied van zelfontplooiing, het versterken van de eigen ethische en filosofische ideeën over de wereld, nederigheid en de ontwikkeling van innerlijke kracht. Als er na het lezen van dit boek niets in jou verandert, dan heb je, zoals Aurelius zelf zei, “je eigen muur van duisternis gemaakt die geen licht doorlaat”. Ook over dit onderwerp raad ik aan de ‘Letters of the Stoics’ van Seneca en ‘Philosophy of the Life Path’ van Pierre Hado te lezen. Al deze boeken hebben me ooit geïnspireerd om mijn eigen boeken te publiceren: ‘Hoe sterke mensen problemen oplossen’.

Mijn favoriete verhalen:

Verhalen uit de burgeroorlog Ambrose Bierce

Mark Twain, met zijn inherente humor en sarcasme, is voor de meeste lezers interessanter dan de even beroemde Amerikaanse schrijver Ambrose Bierce. Maar Bierce is een van die schrijvers die de burgeroorlog echt beschreef, een verschrikkelijk en verschrikkelijk conflict waarin menselijke domheid, dood en vernietiging veel vaker voorkwamen dan moed en heldendom. Deze verzameling verhalen, die half fictie is, half de eigen memoires van de auteur, bevat het verhaal “The Accident on the Bridge over Nightingale Creek”, dat Kurt Vonnegut een van de beste verhalen ooit noemde. Te veel boeken over de burgeroorlog zijn buiten het bereik van de gemiddelde persoon. Ze worden overweldigd door militaire termen, tactieken en talloze historische figuren. Maar dit boek is voor iedereen. Moet lezen.

Favoriete non-fictieboek:

The Tiger: A True Story of Vengeance and Survival John Wylant

Dit boek is goed, heel goed. De plot is gebaseerd op het echte verhaal van het jagen op een mensetende tijger in de bossen van Siberië. Actietijd: 1997. Maar het boek gaat niet alleen daarover. De auteur spreekt over de brede Russische ziel, beschrijft de psychologische strijd van de mens tegen een roofdier met zulke hartverscheurende details dat je versteld zult staan. Ik heb dit boek aan veel van mijn kennissen en abonnees aanbevolen en heb van allemaal alleen maar positieve recensies gekregen. Ik hou absoluut van haar. (Lees ook “The Shadows of Scuba Divers” door Robert Carson, ook een geweldig boek over dit onderwerp).

Favoriete boeken in het biografiegenre:

Totto-Chan: The Little Girl at the Window Tetsuku Kuroyanagi

Van dit boek zijn alleen al in Japan 5 miljoen exemplaren verkocht. Totto-Chan is de ster van de moderne Japanse cultuur. Veel mensen vergelijken haar met Oprah Winfrey. Ze heeft haar eigen populaire tv-show en nieuwskanaal. Het boek vertelt over een meisje dat in het naoorlogse Japan woont en lijdt aan een gebrek aan aandacht en een onstuitbare energie die nergens heen kan. Daarna gaat ze naar een speciale school “Tomoe”, waar ze werd geholpen om al haar capaciteiten en talenten te onthullen. Het boek vertelt over het schoolleven van een kind. En op het eerste gezicht is dit een boek voor kinderen. Maar in feite zal het erg handig zijn voor mensen om de kenmerken van kinderpsychologie te begrijpen.

De jaren van Lyndon Johnson Robert Caro

Ik las Caro’s eerste boek, Broker Power, tien jaar geleden. En nu ik eindelijk The Years of Lyndon Johnson had afgemaakt, realiseerde ik me hoe leuk ik het vind om lange boeken te lezen. En Robert Caro is een echte meester van Longreads. Zijn roman telt meer dan 3000 pagina’s die voor u volkomen onopgemerkt voorbij vliegen. Uit dit boek leer je over veel interessante historische feiten en kenmerken van het menselijk karakter. Loop dit pad tot het einde met Robert Caro. Het is het waard.

Mijn favoriete zakenboek:

Brieven van een zelfgemaakte handelaar aan zijn zoon George Lorimer

Dit boek is meer dan 100 jaar geleden gepubliceerd. Je zou kunnen denken dat het een beetje vreemd zou zijn om het aan te bevelen nu veel dingen in de wereld onherkenbaar zijn veranderd. Maar naar mijn mening is dit het beste zakenboek dat ik ooit heb gelezen. Dit boek bevat brieven (eigenlijk fictief) van de oude miljonair Gordon Graham aan zijn zoon. De zoon is net een volk geworden en bereidt zich voor om het bedrijf van zijn vader over te nemen. Old Graham geeft hem in zijn brieven wijze instructies over hoe hij zaken moet doen en een groot bedrijf moet runnen. Deze handige tips kunnen nu voor velen van ons nuttig zijn.

 ….en «Road to 100k Instagram Followers»!

Dit zijn al mijn aanbevelingen. Maar ik ben er zeker van dat deze boeken u zullen helpen bij het starten van een bedrijf, het hoofd bieden aan eventuele moeilijkheden. Vooruit!

instagram b2b marketing

https://marketingbook.shop/