Cenc computers
Bedrijven

Professionele reiniging van alle hardware

Professionele reiniging van alle hardware

Ik heb sinds kort mijn eigen bedrijf, het is een webshop voor dierenbenodigdheden. De eerste maanden werkte ik daar alleen, maar op termijn kon ik de druk zelf niet meer aan. Het was tijd voor meer medewerkers! Omdat ik niet heel veel ruimte heb op kantoor, is de keuze op flexplekken gevallen. De ene helft van de medewerkers werkt thuis, terwijl de andere helft met mij op kantoor zit.

Doordat we dus met flexplekken werken, leek het me goed om de hardware periodiek te laten reinigen door een gespecialiseerd bedrijf. Na een – toch wel – vrij korte zoektocht in Google, kwam ik uit bij De Hardware Hygiënist.

Reiniging van hardware is een specialisme

Eerst maakte ik de werkplekken buiten de kantooruren zelf schoon. Nou ja, schoonmaken. Dan haalde ik even een doekje over de werkplekken en pakte ik de stofzuiger er even bij voor de vloer. Op den duur merkte ik dat de werkplekken niet zo schoon waren als ik zelf zou willen. Ook merkte ik dat de apparatuur minder werkte dan voorheen.

‘Misschien zit er stof in?’ schoot door mijn hoofd. Stof aan de buitenkant kon ik nog wel zelf weghalen, maar aan de binnenkant helaas niet. Ook zaten er heel veel etensresten in de toetsenborden, bah! Reiniging van hardware is een specialisme. Sommige dingen kan ik gewoon niet zelf doen.

Grondig schoon

De medewerkers van De Hardware Hygiënist komen eens per maand langs om alle hardware eens van een grondige reinigingsbeurt te voorzien. Zo heb ik gekozen voor computerreiniging en toetsenbord reiniging. Daarnaast heb ik ze ook ingeschakeld voor laptop reinigen, want die laptops worden zo vies!

En wilt u ze inschakelen voor pc schoonmaken? Ook daar weten de gecertificeerde medewerkers van dit hardware reinigingsbedrijf wel raad mee. Ik ben ze iedere dag weer dankbaar voor de grondig schone werkplek. Onwijs bedankt!

https://www.dehardwarehygienist.nl/