Cenc computers
Gezondheid

Persoonlijke en vakkundige ondersteuning bij een ongewenste zwangerschap

Sinds 1971 is Bloemenhove een vertrouwd adres voor zwangerschapsonderbreking. U kunt bij ons terecht voor een abortus in het eerste en het tweede trimester- tot 22 weken. Tevens geven we advies op het gebied van anticonceptie. De gedachte hierachter is om op een zo veilig en professioneel mogelijke wijze een niet-geplande zwangerschap te voorkomen.

Ervaren team van vrouwelijke medewerkers

Ons team bestaat uit ervaren vrouwelijke artsen en verpleegkundigen. Overweegt u een overtijdbehandeling? Wij raden u aan een aantal ervaringen te lezen van vrouwen die de afgelopen tijd bij ons zijn geweest. Op deze manier probeert Bloemenhove in alle openheid haar werkwijze toe te lichten en bekend te maken. Bent u op zoek naar achtergrondinformatie over onze kliniek? Als u onze site bezoekt en klikt op ‘over ons’ en vervolgens op ‘geschiedenis’ krijgt u het een en ander uitgelegd.

Abortuskliniek Heemstede, tussen Amsterdam en Leiden

Bloemenhove is een abortuskliniek in Heemstede. U kunt bij ons aankloppen voor een afbreking van de zwangerschap tot 22 weken. We helpen meisjes en vrouwen van 16 tot 50 jaar. U kunt vrijblijvend een afspraak maken via telefoonnummer +31 (0)23 5289890.

We houden ons strikt aan de verplichte, wettelijke bedenktijd van vijf dagen. Dit houdt in dat u, voordat u een definitieve beslissing mag nemen, vijf dagen heeft om de abortus goed te overwegen. Vanzelfsprekend nemen we van te voren uw medisch dossier door en overleggen we alle stappen zorgvuldig. Graag wijzen we op onze ‘faq’ (veel gestelde vragen). Hier krijgt u bijvoorbeeld een antwoord op de vraag ‘Wat zijn mijn keuzes als ik onbedoeld zwanger ben?’ Vanzelfsprekend kunt u ook bellen, mailen of langskomen om antwoord te krijgen op uw vragen over abortus plegen.

https://www.bloemenhove.nl/