Cenc computers
Aanbiedingen

Op deze manier vind je de perfecte buitensauna

De warmte van de sauna is heerlijk, voornamelijk op koude winterdagen. De warmte zorgt er voor dat je heerlijk op rust komt en dat je even een momentje voor jezelf hebt. Als je dit vaker wilt dan het jaarlijkse sauna dagje dan is het misschien een idee om een buitensauna aan te schaffen. Het woord zegt het dan ook al, een buitensauna is bedoeld voor de achtertuin. Op deze manier wordt het zeer gemakkelijk om een bezoekje te brengen aan de sauna. Dit kan zo vaak als jij daar tijd voor hebt. Maar als je een buitensauna aanschaft is het wel zo handig een paar dingen te weten. Wil je weten wat? Lees deze blog dan verder, wij vertellen je hier meer over!

Met hoeveel personen ga jij de sauna in?

Een sauna in je achtertuin heeft meerdere voordelen, maar het is geen aankoop die je dagelijks doet. Daarom is het wel zo prettig om een sauna te hebben die aan al je eisen voldoet. De afmeting van de sauna is een eis. Het is namelijk vervelend als de sauna groter of kleiner uitvalt dan wat je in gedachte had. De afmeting is afhankelijk van de achtertuin waar de buitensauna komt te staan, maar ook van het aantal personen. Maken max 2 personen gebruik van de sauna? Of kan het wel op lopen tot 8? 

Een hout kachel of een elektrische kachel?

De warmte van de sauna heeft meerdere voordelen voor ons lichaam, maar het is wel zo fijn dan de warmte wordt gereguleerd op de manier die jij wilt. Je hebt de keuze uit een houtkachel en een elektrische kachel. Een houtkachel kost meer werk en tijd dan een elektrische kachel. Het duurt langer om de kachel aan te steken, maar je hebt er uiteindelijk veel sfeer voor terug. De houtkachel dien je ongeveer een uur van te voren aan te steken een elektrische kachel is daar in tegen binnen 25 minuten warm.

Een buitensauna aanschaffen bij Welvaere

Wil je graag meer weten over een sauna? Hoe een sauna bijvoorbeeld werkt? Of wat de materialen zijn? neem dan eens een kijkje op de website van Welvaere. ze hebben meerdere sauna’s in hun assortiment en kunnen je hier alles over vertellen!

 

https://welvaere.nl/