Cenc computers
Image default
Woning en Tuin

Om deze redenen moet je kiezen voor kunstgras

Waarom zou je kiezen voor kunstgras? Je zou de vraag bijna omdraaien: waarom zou je niet kiezen voor kunstgras? Zeker omdat het tegenwoordig bijna niet meer van echt gras te onderscheiden is. En heel veel voordelen biedt. Nou, daar komen ze dan: de redenen waarom je zou moeten kiezen voor kunstgras.

Veel mogelijkheden

Natuurlijk heb je bij gewoon gras ook wel een aantal keuzemogelijkheden, maar lang niet zoveel als bij kunstgras. Welke kleur wil je precies? Misschien houd je van heel lichtgroen of kies je juist voor een hele diepe en wat donkere kleur gras. Ook qua hardheid en hoogte kun je van alles uitkiezen. Wat je eisen en wensen ook zijn, met kunstgras is bijna alles mogelijk. Zelfs paars gras is niet uitgesloten. Nou, probeer dat maar eens met natuurlijk gras.

Makkelijk te leggen

Wil je een mooi groen grastapijt van echt gras, dan heeft dat wel even tijd nodig. Zaaien, wachten, voeden en dan maar hopen dat het goed opkomt. Bij kunstgras niets van dit alles. Je koopt het gras, je rolt het uit, maakt het vast en je kunstgras tuin ligt er stralend bij.

Duurzaam

Het kan even wat geld kosten als je kunstgras bestel. Uiteindelijk haal je deze investering er echter gemakkelijk uit. Het gras gaat enorm lang mee, dus op den duur betaalt het zich zeker uit.

 

Ziet er echt uit

Dat wil je toch? Een grastapijtje dat niet van echt te onderscheiden is? Tegenwoordig lukt dat gemakkelijk met kunstgras. Het wordt zo goed gemaakt, dat je wel heel goed moet kijken wil je het verschil met echt gras kunnen zien. Het heeft absoluut een hele natuurlijke uitstraling.

 

Sterk

Wil je de kinderen op het gras laten spelen? Geen probleem met kunstgras. Het gras blijft mooi en beschadigt niet. Niets geen kale en dode plekken, maar gewoon een fijne speelplek. Zet er gerust ook speeltoestellen of een zwembad op, voor nepgras is dat geen enkel probleem

 

Handig voor huisdieren

Nou ja, dit geldt dan eigenlijk ook wel voor kinderen. Wat spelen ze graag in het gras. Net als je hond. Maar wat baal jij als ze binnenkomen. Wat zijn ze vies. En die groene strepen, zie die maar uit de kleding te krijgen. Met nepgras heb je helemaal geen last van deze nare problemen.

Kunstgras kopen levert alleen maar voordeel op

Zoals je ziet is nepgras alleen maar handig. We noemden zelfs nog niet eens het maaien. Het is toch ideaal dat je dat nooit meer hoeft te doen? Verkoop die grasmaaier gerust. Heb je meteen weer meer ruimte in de garage. En hooikoorts is natuurlijk ook voorgoed verleden tijd.

https://www.kunstgrasdirect.nl