Cenc computers
Image default
Bedrijven

Mountainbiken in het Sauerland

Wanneer we even in een heel ander gebied dan Nederland willen zijn denken we al snel ver weg te moeten. Dat hoeft echter helemaal niet. Zelfs niet als u uitdagend wil gaan mountainbiken. Het Sauerland is hiervoor namelijk perfect geschikt, en ligt op slechts enkele uren van Utrecht. Met de auto welteverstaan. Mountainbiken in het Sauerland is werkelijk fantastisch. Er zijn heel veel mountainbike routes te vinden in dit gebied, van relatief eenvoudig tot zeer uitdagend. De perfecte uitvalsbasis voor zo’n vakantie is dan Parkhotel Sauerland.

Mountainbiken in het Sauerland

Met de heuvels, bosrijke omgeving, bergen en alle dalen die daarbij horen heeft het Sauerland de perfecte omstandigheden om te mountainbiken. Daarbij komt nog dat het een dunbevolkt gebied is. Wanneer u geniet van alle prachtige routes wordt u ook nog eens omgeven door schitterende natuur en de mooiste uitzichten. In het Sauerland zijn maar liefst 1140 kilometer aan mountainbike routes te vinden. Samen vormt dit het netwerk Bike Arena Sauerland. Een van de mooiste parken is Bikepark Winterberg, waar u Downhill kunt mountainbiken. Hier worden ook professionele mountainbike wedstrijden gehouden. Eigenlijk moet u hier als liefhebber van de sport minimaal een keer zijn geweest.

Overnachten in het Sauerland

Wanneer u hier gaat mountainbiken moet u natuurlijk ook een goede plek om te slapen hebben. En die hebben we gevonden, of eigenlijk zelfs twee. Parkhotel Sauerland heeft namelijk twee perfecte locaties om te overnachten. U wordt hier voorzien van alle comfort, zodat u alleen nog hoeft te genieten.

https://parkhotel-sauerland.com/mountainbiken-in-het-sauerland/