Cenc computers
Image default
Bedrijven

Een bedrijf starten: hoe doe je dat?

 Misschien heb jij wel een super goed idee voor een leuk eigen bedrijfje en vind je het eindelijk tijd om voor jezelf te gaan beginnen. Je ziet het al helemaal voor je. Echter is een beginnetje maken vaak het lastigste. Daarom hebben wij een paar dingen op een rijtje gezet om jou te helpen starten!

 

Inschrijven bij de kamer van koophandel

Aks jij een rechtsgeldig bedrijfje wilt beginnen dan zal je je moeten inschrijven bij de kamer van koophandel, afgekort de KVK. Als je je bedrijf wilt gaan inschrijven dan heb je een naam nodig en moet je al een beetje een idee hebben welke rechtsvorm je gaat gebruiken. Als je dit nog niet helemaal weet is dat ook niet erg. De medewerkers van de KVK helpen je graag met het kiezen van een rechtsvorm.

 

Denk na over een ondernemingsplan

Het is niet alleen belangrijk om een goed idee te hebben, maar het is ook slim om over de uitvoering na te denken. Hoe worden de producten geleverd. Wie zijn de investeerders in het bedrijf. Hoeveel tijd gaat het kosten. Allemaal dingen om over na te denken. Daarnaast moet er ook over het financiële stuk nagedacht worden. Denk na hoeveel geld je er zelf in wilt steken en maak een plan voor een verdienmodel.

 

 

Maak een website

Een nieuwe website laten maken is in deze tijd makkelijker dan ooit. Online zijn er genoeg aanbieders om zelf gemakkelijk een goede en professionele website te maken. Zorg dat jouw website past bij de doelgroep en denk ook na over hoe je deze gaat aanprijzen.

https://web-wings.nl/