Cenc computers
Image default
Aanbiedingen

Medicinale paddo’s: wat is het precies?

Medicinale paddo’s: wat is het precies?

Mensen schrikken al gauw wanneer het woord paddo’s valt. De meeste mensen denken direct aan een drug die zorgt voor hallicunerende werkingen met allerlei slechte gevolgen van dien. Om die reden heerst er ook zo’n taboe op de paddo. Maar niet elke paddenstoel is hetzelfde. De medicinale paddo staat namelijk bekend om de vele gezondheidsvoordelen. In deze blog vertellen wij wat het verschil is tussen paddo’s en medicinale paddo’s en welke effecten de medicinale paddo heeft op het menselijk lichaam. Lees je mee?

 

Het verschil tussen paddo’s en medicinale paddenstoelen

Zoals we net benoemd hebben is niet elke paddenstoel hetzelfde en zijn paddo’s en medicinale paddo’s zeer verschillend van elkaar. Dat verschil zit hem in het effect wat beide producten hebben op het menselijk lichaam. In paddo’s zijn de werkzame stoffen psilocybine en psilocine aanwezig. Bij overmatig gebruik kunnen deze stoffen een trip veroorzaken die jouw blik op de werkelijkheid kan veranderen door middel van hallucinaties. Dit kan leiden tot onvoorspelbaar een risicovol gedrag. Om die reden is de verkoop van paddo’s ook verboden sinds 2008. In tegenstelling tot de paddo is de medicinale paddo wél legaal. In de medicinale paddo zijn de stoffen polysachariden, triterpenen en enzymen aanwezig. Deze stoffen hebben geen psychoactieve werking zoals de paddo dat heeft. De medicinale paddo ondersteunt verschillende processen en organen in het lichaam van de mens en heeft een algehele positieve invloed op de gezondheid.

 

De positieve effecten van medicinale paddo’s

De positieve effecten van de medicinale paddo’s op het menselijk lichaam uiten zich als volgt. Het effect op de hersenen en het immuunsysteem is zeer positief. Het stimuleert je alertheid en concentratievermogen. Daarnaast zorgen de werkzame stoffen (polysachariden, triterpenen en enzymen) voor een verhoogde vitaliteit. Ook is bewezen dat medicinale paddo’s een positieve werking heeft op je spijsvertering. De mate van aanwezigheid van een desbetreffende stof binnen de medicinale paddenstoel en de verhoudingen onderling bepalen welke klachten men kan behandelen. 

 

Wees voorzichtig in combinatie met andere medicijnen

Naast de gezondheidsvoordelen van de medicinale paddenstoel zijn er weldegelijk bijwerkingen waar rekening mee gehouden moet worden. Mensen die andere medicijnen gebruiken of leiden aan een auto immuunziekte moeten vooral oppassen bij het gebruik van medicinale paddo’s. In combinatie met andere medicijnen kan de medicinale paddo het effect van de medicijnen versterken of juist tegengaan. Laat je in zo’n geval altijd eerst informeren door een arts voor het gebruik ervan.

 

https://dutchmicrodosing.com/