Had u eigenlijk al lang willen overstappen op ledlampen, maar komt het er steeds maar niet van? U hoeft niet langer te wachten. Als u Led Design Holland inschakelt, is die klus binnen no time gedaan. Deze firma uit Breda heeft inmiddels al bij heel wat bedrijven led lampen geïnstalleerd. Led Design Holland werkt voor ondernemers in de meest uiteenlopende branches: automotive, detailhandel, industrie, kantoren en verenigingen van eigenaren. We lichten de eerste toe. Informatie over subsidie LED verlichting krijgt u er overigens gratis bij.

LED verlichting voor de auto-industrie

Een ander woord voor automotive is de auto-industrie. In deze bedrijfstak worden motorvoertuigen ontworpen, ontwikkeld, gemaakt, bemerkt en uiteindelijk verkocht. Het is een bijzonder grote en belangrijke industrie, wereldwijd en in Nederland. Het afgelopen jaar zijn er in ons land ruim 450.000 nieuwe auto’s gekocht. Qua merken was dit de top 3:

  1. Volkswagen;
  2. Opel;
  3. Tesla;

Gaan we terug naar 2018 dan ligt het verkoopcijfer iets lager namelijk ruim 447.000. Het populairst was ook toen de Volkswagen. Plekken 2 en 3 waren voor respectievelijk Renault en Opel. De meeste auto’s worden nog steeds rechtstreeks vanuit de showroom verkocht. Kopers willen het nieuwe voertuig uitgebreid bekijken en er in rijden. Het licht in een showroom is van essentieel belang. De kleuren van het wagenpark moeten levensecht zijn; men wil zien wat men koopt. Moderne ledlampen zijn perfect geschikt voor showrooms. Het licht dat ze afgeven is zacht, maar toch helder. Wilt u een beetje variëren met kleurtemperaturen? Dat is met led zeker mogelijk. De koffiehoek mag bijvoorbeeld best wat sfeervoller verlicht worden dan de rest van de ruimte. Over dit soort zaken kan het Led Design Holland-team u uitstekend informeren. Na een kennismakinggesprek en een rondje door de showroom wordt er een lichtplan opgesteld. Het uitzoeken van de meest geschikte lampen en het ophangen: Led Design Holland doet het voor u. Bekijk ook onze pagina over industriële LED verlichting.

Led Design Holland zit in Breda.

Hierbij het adres:
Weidehek 64D (online staat een routebeschrijving!)
4824 AS  Breda

https://www.leddesignholland.nl/