Cenc-computers

Je zoektocht naar totale zelfkennis gaat verder volgens je horoscoop 2022. Nog nooit is de impuls om jezelf en je eigen kernwaarden te leren kennen zo groot geweest als nu. Je wilt je eigen waarheid naar buiten brengen, zelfs als dit betekent dat je tegen de stroom in zou gaan. Alles wat uniek en bijzonder aan je is zul je niet langer kunnen ontkennen en verbergen. Dit is het jaar zal een doorbraak voor je kunnen worden, waarin de vele talenten die je hebt tot ontwikkeling zullen kunnen komen.

Maar als iemand met als horoscoop Ram zul je er rekening mee moeten houden dat je dit jaar heel veel hooi op je hoorns zult moeten nemen. En hoewel je heersense planeet Mars het eerste kwartaal van dit jaar retrogade staat in het teken Maagd, zal dit je juist voorstuwen om je als nooit tevoren te kunnen concentreren en alles tot een einde te brengen. Maar let op Ram, want het venijn zit dit jaar echt in de details! Mars beweegt zich niet zo vaak retrogade als andere planeten, maar als dat zo is, dan zul je echt het idee hebben dat iemand keihard op de rem trapt. Maar geen paniek, want dit is juist een periode waarin je een inhaalslag kunt maken en alle losse eindjes weer aan elkaar kan vastknopen en alle onvoltooide zaken die zich in het verleden hebben opgestapeld eindelijk kunt afronden.

En houd Uranus dit jaar in de gaten. Uranus is de planeet van de veranderring en deze zal in juni van dit jaar vierkant komen te staan met Pluto, de planeet van dood en wedergeboorte. Dat kan er voor zorgen dat je er merkt dat de veranderingen die je in 2021 hebt ervaren nog maar kinderspel waren! Deze bijzondere energie kan ervoor zorgen dat er rond de zomer van dit jaar onomkeerbare veranderingen in je leven gaan plaatsvinden. Natuurlijk kunnen verandereingen je uitputten, zeker als je de greep op je verleden en op bepaalde delen van je ego los gaat laten. Hoewel alles naar je hand te zetten zo’n beetje je geboorterecht is, zul je dit jaar er op moeten vertrouwen dat wat je krijgt precies is wat je nodig hebt, ook al is dat het tegengestelde wat jij graag zou willen.

De eclips patronen van 2022 zullen ervoor zorgen dat de veranderingen op bepaalde terreinen in een versnelling terecht komen. Daarij kun je met name denken aan zaken als opleiding, opvoeding en reizen. Als je in het verleden problemen met je naaste familie hebt gehad, dan zal dat de komende 12 maanden de kop weer kunnen opsteken als gevlg van de eclipsen van dit jaar. Jupiter zal tot juni een positief effec hebben op je geldzaken, want vanaf dat moment komt deze planeet in het teken Tweeling. De zonneclips van november in Schorpioen zal een positief effect hebben op je liefdesleven. Daarnaast zal dit ook tot nu toe verborgen interesse in psychologie en metafysische zaken naar voren brengen. Maar het kan ook geldproblemen meer naar voren brengen.

Lees voor je voorspelling voor vandaag ook de daghoroscoop Ram. Lees ook meer over een ander sterrenbeeld.

https://www.horoscoop-luna.nl