Cenc-computers

Er is geen plek buiten het eigen huis waar een mens zoveel tijd doorbrengt als in zijn / haar kantoorruimte. Hierdoor is het erg belangrijk dat de kantoorinrichting bijdraagt aan een goed gevoel op de werkplek. Het moet ervoor zorgen dat werknemers graag naar deze plek gaan en zich thuis voelen op kantoor, maar hoe kun je nou merken dat jouw kantoorinrichting aan vervanging toe is? Bij deze 6 tekenen weet je dat het zo laat is. 

1. Gezondheidsklachten bij werknemers

Beschikt jouw kantoorruimte niet over ergonomisch kantoormeubilair? Dan kan het zijn dat veel werknemers klachten hebben als een zere rug, vermoeidheid of een stijve nek. In dit geval wordt het hoog tijd om je kantoormeubilair te vervangen voor bureaus en bureaustoelen die aan te passen zijn per werknemer. Zo kan iedere werknemer comfortabel en ergonomisch werken. 

2. Er is weinig sfeer in je kantoorruimte 

Is je kantoorinrichting sterk verouderd dan kan het wel eens tijd zijn voor vernieuwing. Daarnaast is het belangrijk dat er genoeg sfeer te vinden is in de kantoorruimte, dit zorgt voor een huiselijk gevoel en is voor werknemers prettiger om in te werken. Je kantoorinrichting houdt dus niet op bij goed functionerend meubilair, maar het is belangrijk om wat extra’s toe te voegen. 

3. Ga je al mee in de nieuwste trends?

Tegenwoordig zijn er allerlei trends te vinden in de kantoorruimte. Deze trends zijn bedoeld om het werken interessanter en productiever te maken. Hierbij kun je denken aan flexwerken, thuiswerken, activity based werken of werken in gedeelde ruimtes. Is jouw kantoorinrichting hier al op aangepast? Wil je met de trends meegaan, dan is het belangrijk om de kantoorruimte hier ook geschikt voor te maken. 

4. Grote veranderingen binnen het bedrijf 

Wanneer er een grote verandering gaande is bij een bedrijf, is het ook handig om eens te kijken naar de kantoorinrichting. Een kantoor dient als een visitekaartje. Het is daarom extra belangrijk dat je kantoorinrichting een juist beeld blijft uitdragen dat aansluit bij jouw bedrijf. Dit kan bijvoorbeeld een rol gaan spelen als je je huisstijl wilt veranderen of wanneer je een nieuw logo introduceert. Veranderingen als dit kunnen een goede aanleiding zijn om je kantoorinrichting ook te vernieuwen. 

Begin direct! 

Is een van de bovenstaande situaties herkenbaar in jouw kantoor? Ga dan aan de slag met de kantoorinrichting. Een kleine verandering kan al veel doen voor je werknemers. Bekijk Officeplanner van SKEPP als je direct aan de slag wilt of nog op zoek bent naar wat meer inspiratie. Met Officeplanner richt je virtueel je kantoorruimte in, waardoor je snel en makkelijk samen met SKEPP je droom kantoorinrichting kunt realiseren.

http://skepp.nl/nl/