Cenc computers
Image default
Bedrijven

Het volgen van rijlessen

Tegenwoordig willen steeds meer jongeren, op de dag dat ze 18 jaar worden, zelfstandig autorijden. Door de nieuwe wetgeving is dat mogelijk gemaakt. Jongeren kunnen tegenwoordig al vanaf dat ze 16,5 jaar zijn geworden autorijlessen gaan volgen. Wanneer u in bijvoorbeeld Katwijk, Noordwijk, Voorhout, Oegstgeest, Wassenaar, Valkenburg, Leiden of in een andere plaats woont in Zuid-Holland, dan kunnen de lessen worden gevolg bij Correct Verkeersschool. Zodra ze 17 jaar zijn geworden mogen ze het rijexamen afleggen. Wanneer u slaagt, dan mag u onder begeleiding tot u 18de jaar autorijden. Voordat het rijexamen afgelegd kan worden, moet er eerst het theorie-examen met een goed gevolg zijn afgesloten. U moet, voordat u het theorie-examen kunt afleggen, eerst nog een Eigen Verklaring invullen. De Eigen Verklaring die ingevuld moet worden, kunt u bij het CBR kopen. Daarin moet u aangeven dat u lichamelijk en geestelijk bekwaam bent om met de auto aan het verkeer deel te nemen. U mag ook geen gebruiken die een deelname aan het verkeer u zouden kunnen beïnvloeden.

Correct verkeersschool

Wilt u rijlessen volgen bij professionele rijinstructeur, dan kun u terecht bij Correct Verkeersschool. U kunt de rijlessen in een eigen tempo volgen waarbij een spoedcursus ook tot de mogelijkheden behoort. Wanneer u faalangst heeft, kunt u speciale begeleiding verwachten. Correct verkeersschool zal de lessen zo indelen dat aan al uw wensen voldaan worden.

Kosten voor de rijlessen

U heeft op de eerste plaats recht op een kennismakingsles. Wanneer u met de auto gaat lessen, heeft u een gratis proefles van 60 minuten. U kunt ook de persoon, die 18 jaar wordt, een gratis proefles geven als verjaardagscadeau. Dat zal zeker gewaardeerd worden.

De bereikbaarheid van de Correct Verkeersschool

De Correct Verkeersschool is gevestigd in Katwijk aan Zee en bereikbaar op telefoonnummer 071.4028056. Ze zijn tijdens de werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 18.00 uur en op dinsdag tussen 09.00 en 22.00 uur. U kunt door een afspraak te maken ook op het kantoor worden ontvangen.

https://www.correctverkeersschool.nl/