Cenc computers
Image default
Bedrijven

Hederaschermen en hederaschutting bestellen bij De Plantenspecialist

Heeft u wel eens van hedera schermen of een hedera schutting gehoord? Voordat we deze tegen kwamen in de tuin van onze reeds gekochte woning, hadden we het nooit eerder gezien. Dit is een scherm of schutting waarmee u heel eenvoudig een groen scherm kunt realiseren, dat compleet uit klimop of een andere hedera soort bestaat. Wij vonden dit zo mooi, dat we deze schermen ook in de voortuin wilden plaatsen. Alleen wisten we niet waar de vorige bewoners deze aangeschaft hadden. Daarom besloten we om even contact op te nemen met de vorige bewoners en te vragen waar de hedera schermen en schuttingen in de voortuin vandaan komen. Ze bleken afkomstig van De Plantenspecialist. Zodoende kochten wij daar ook twee extra schermen voor in de voortuin.

Prachtige schermen

We kozen ervoor om hedera schuttingen te plaatsen in de voortuin, omdat we merken dat we heel veel inkijk hebben. Wij vinden het namelijk prettig om in de voortuin te zitten, aangezien de zon weinig in de achtertuin schijnt door de begroeiing. Hiervoor wordt veelal gebruik gemaakt van hedera, ook wel klimop genoemd. Na een aantal maanden was de schutting bijna volledig dichtgegroeid, waardoor wij maar ook de buren er bijna niet meer doorheen konden kijken. Mooi, veel privacy en ontzettend veel groen. Precies zoals we wilden! Het enige wat we hoeven doen is de Hedera Hibernica 2-3 keer per jaar snoeien. Meer hoeven we niet te doen.

Ontzettend veel complimenten

De hedera schuttingen en schermen staan er nog maar een paar maanden, maar we hebben nu al zo veel lieve complimentjes mogen ontvangen. Bijna maandelijks wordt er bij ons aangebeld met de vraag hoe we die hedera schuttingen zo mooi gemaakt hebben. Nou gewoon, met gebruik van de schermen van de Plantenspecialist. Een aantal kennissen van ons hebben de schermen inmiddels ook al in hun tuin geplaatst en zijn net zo enthousiast als wij. Dat kan ook bijna niet anders, al zeggen we het zelf. Wij zijn een tevreden klant.

https://www.deplantenshop.nl/