Cenc computers
Dienstverlening

Gemakkelijk, snel en voordelig: laat de woning leeg en schoon opleveren door Alle Rommel Opgeruimd

Alle Rommel Opgeruimd kan op professionele wijze een huis leeghalen. Bijvoorbeeld in het geval dat een van uw ouders is overleden. Het omgaan met dit grote verlies vergt veel van u. Het kan dan een grote geruststelling zijn als u de praktische klus van het opruimen van de woning aan een vakman kunt overlaten. ARO maakt altijd duidelijke afspraken. Zowel over de dag(en) dat er wordt gewerkt als over de tarieven. Voordat er iets gebeurt, krijgt u de gelegenheid dierbare zaken te verzamelen en mee te nemen. Weet u zich met bepaalde meubels, huishoudelijke apparaten, boeken et cetera geen raad? Alle Rommel Opgeruimd kan voor spullen die in goede staat verkeren op zoek gaan naar een nieuw adres. En hier hoeft u niet extra voor te betalen. Tweedehands winkels, bepaalde stichtingen en organisaties als het Leger des Heils kunnen een zitbank, boekenkast, koelkast en wasmachine een zinvol tweede leven geven.

Discrete huisontruiming

Een huis leegmaken is voor Alle Rommel Opgeruimd dagelijks werk. Afhankelijk van de afmetingen van de woning en de hoeveelheid huisraad wordt een groot, middelgroot of klein team samengesteld. Van te voren krijgt u duidelijk te horen wanneer een en ander klaar zal zijn. Als de woningbouwcorporatie of huiseigenaar een deadline stelt, wordt daar natuurlijk rekening mee gehouden. Wat u waarschijnlijk ook prettig vindt om te horen, is dat er in alle gevallen discreet wordt gewerkt. Dit houdt in:

-respect voor alles wat uit de woning gehaald wordt;

-een rustige, bescheiden werkwijze (geen hard gepraat, geen gelach);

-een onopvallende aanpak (geen bonte wagens met reclame en ook geen kleding met opvallende logo’s);

-het nakomen van alle met u gemaakte afspraken.

Om een idee te krijgen van de prijs die ARO zal rekenen, kunt u online een offerte aanvragen. Vragen, opmerkingen en tips kunt u kwijt in een mail. Wilt u liever persoonlijk overleggen? Bel naar 0252-742491 om een afspraak te maken.

https://www.allerommelopgeruimd.nl/