Cenc computers
Aanbiedingen

Een gegraveerd wijnglas: een uniek cadeau voor hem of haar!

Als het gaat om het vinden van het juiste cadeau, wil je origineel zijn. Wil je een gepersonaliseerd cadeau kiezen? Dan weet de ontvanger wat je probeert te verrassen. Dan weet de ontvanger dat je moeite hebt gedaan om met een bijzondere verrassing voor de dag te komen. Zeker weten dat dit goed in de smaak valt. De leukste attenties om te krijgen, zijn immers de presentjes waar veel aandacht aan is besteed.

Een persoonlijke boodschap

De tekst die je op het glas wilt plaatsen kan heel divers zijn. Als je zo’n cadeau wilt maken voor je zakelijke relatie, kun je een andere print kiezen als je iemand van wie je houdt wilt verrassen. Mogelijkheden die geschikt zijn voor het glas graveren zijn een verjaardag, een jubileum, een opening van een zaak, Vader- en Moederdag en kerst.

Een dierbaar cadeau

De selectie van gegraveerde glazen zorgt voor blijvende herinneringen aan speciale momenten. Het gebruik van glas en tekst garandeert dit. Iedere keer dat er gedronken wordt, zal de ontvanger terugdenken aan het moment waarop het glas cadeau werd gedaan. Kies voor een gepersonaliseerd relatiegeschenk en uw klanten weten ze belangrijk voor jou zijn. Kiezen voor cadeaus met een persoonlijk tintje is immers interesse tonen.

Op feestelijke gebeurtenissen proosten mensen vaak op de aanwezigen. Dit is een geweldige kans voor de jarige om het drankje te drinken uit een glas dat je als cadeau hebt gegeven. Personal Surprise graveert het glas en zorgt voor een gepersonaliseerde tekst. Zo kan je bij glazen graveren, kiezen voor een tekst die wordt geslepen in onder meer een whiskyglas, een shotglas, een waterglas, een bierglas of een karaf. Het is glashelder dat glazen graveren voor elke gelegenheid een goede keuze is.

Personal Surprise

Wil je na het lezen van deze blog ook hét perfecte cadeau bestellen? Bij Personal Suprise hebben ze jarenlange ervaring met graveren van glas. Daarnaast graveren ze ook op bijvoorbeeld hout en andere materialen. Overtuigd? Neem dan snel een kijkje op de website van Personal Surprise of neem telefonisch contact met ze op.

 

https://www.personalsurprise.nl/